Sis dits.

Presentació del llibre d’Isabel Rodriguez Vila.

Sis Dits és una narració vibrant i compromesa amb la salvació d’una ètnia pròxima a la seva extinció.

L’aventura, sent ficció, va més enllà de la bellesa de l’illa, de la seva escarpada geografia o de la riquesa dels seus fons marins, perquè ens parla d’ecologia i defensa del medi ambient, integritat, empatia, pertinença, i sobretot, revela la poderosa connexió entre dos mons.

Sinopsi:

Una història epidèrmica perquè s’enganxa a la pell. Una història que fa olor de sal marina, de peix rostit sobre troncs i en la qual els plànols de les muntanyes, de la mar i la seva biodiversitat queden reflectits amb precisió cinematogràfica.

La gesta, que amb habilitat relata l’escriptora Isabel Rodríguez Vila, transcorre a cavall entre Barcelona i una illa del Carib que es creia despoblada, a les Antilles Menors.

Dos joves submarinistes posen al descobert l’existència tant dels dos últims Sis Dits, amagats en una cova, com del projecte d’un gegantí pla urbanístic a l’illa.

Com a prioritat absoluta i amb els mitjans de comunicació de què disposen, despleguen una batalla diplomàtica per frenar l’espoliació de la terra que des de sempre els ha pertangut.

Entre les dues parelles s’estableix una relació singular, un vincle més enllà fins i tot del de l’amistat, perquè els quatre connecten des del fons de les seves ànimes, amb la força de l’amor incondicional.

Informació

Població
Cabrils
Activitat
Presentació de llibre
Data
Dijous, 7-4-22
Hora
19
Adreça
Biblioteca Pública de Cabrils. C/ de Carles Domènec, 1

Deixa un comentari