Setmana de la Ciència

El Museu de l’Estampació s’afegeix amb un seguit d’activitats familiars a la commemoració de la Setmana de la Ciència que se celebra del 12 al 21 de novembre.

  • La primera d’aquestes activitats tindrà lloc diumenge 14 de novembre, quan hi haurà instal·lat al Museu un planetari mòbil. El planetari es podrà visitar entre les 11 i les 14 h i es faran  sessions cada 30 minuts.
  • El mateix diumenge, a les 12 h, es realitzarà un taller-espectacle científic durant el qual es faran diferents experiments per demostrar, de manera divertida, visual i didàctica, característiques físiques i químiques dels planetes del sistema solar.
  • La següent activitat es farà el diumenge 21 de novembre, també a les instal·lacions del Museu, i consistirà en un taller de dibuix arqueològic. En aquest taller, adreçat a nens i nenes majors de 12 anys i públic adult, el personal del museu explicarà com es dibuixen les peces obtingudes en les excavacions arqueològiques dels jaciments de Premià de Mar. Per a aquesta activitat és imprescindible fer reserva prèvia escrivint a l’adreça electrònica museu@premiademar.cat o trucant al 93 752 91 97.

 

La Setmana de la Ciència, que arriba enguany a la seva 26a edició, està organitzada per la Fundació Catalana per la Recerca i la innovació (FCRI), amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i la Fundació “la Caixa”.

Informació

Població
Premià de Mar
Activitat
Infantil Taller
Data
Divendres, 12-11-21
Diumenge, 21-11-21
Preu
Gratuït
Adreça
Museu de l'Estampació, Joan XXIII, 2-8

Deixa un comentari