La mítica banda sueca de skate punk Satanic Surfers ens porta un retorn molt sonat tocant temes del seu nou disc després de dotze anys, quan publicava el 2005 Taste the Poison. Poques setmanes abans de la seva actuació en el Gatseiz Calling on van repassar els clàssics de l’època Burning Heart per fi els podrem veure en la sala a mitjans de febrer 2018.

També ens visiten en un mateix cartell dels No Fun at all, altres suecs que vénen amb forces renovades. Tot just incorporats a la família Destiny Tourbooking la banda traurà el seu nou àlbum deu anys després del seu últim disc Low Rider (2008). Un material gravat amb dues noves incorporacions a les seves files, Fredrik Eriksson (Twopointeight, Fas 3) i Stefan Bratt (Atles Losing Grip). Encara que aquest nou treball veurà la llum més endavant en 2018, han promès que tocaran alguns dels seus temes en la gira.

No hi ha millor manera d’entrar en calor des del primer minut que tenint als bascos Adrenalized com a guinda del pastís. Després de recórrer Europa, Amèrica del Sud i el Japó amb el seu últim treball Tales From The Last Generation (2013) estan de tornada amb amb noves proeses dins el Fast Melodic Hardcore a què ens tenen acostumats.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Concerts
Data
Diumenge, 25-2-18
Hora
19:30 - 23:00
Preu
Ant. 20 €. Taq. 25 €
Adreça
Estraperlo. C/ Isidre Nonell, 9

Deixa un comentari