Ballada de sardanes, amb la Cobla Ciutat de Girona.

 

L’agrupació sardanista del Masnou, col.labora amb la ballada de sardanes que organitza l’ajuntament del Masnou.

 

En cas de pluja s’ajornaria per altre dia.

La Cobla Ciutat de Girona neix l’any 1975 a partir de la iniciativa de diversos excomponents de les millors cobles-orquestres del moment, com ara de la Principal de la Bisbal i dels Montgrins, encapçalats per en Lluís Buscarons.

Participa en nombroses actuacions per tot Catalunya i França en importants festivals internacionals com ara el de Peralada, el de Portaferrada, el de Marsella, el de Llívia, etc. Ha realitzat nombrosos concerts de música per a cobla en diversos cicles i programacions per tot el territori català, com ara el cicle de concerts de tarda del Palau de la Música Catalana, el cicle de concerts per a cobla de l’Auditori de Girona així com també al de l’Auditori de Barcelona.

És present també en aplecs i ballades d’arreu. La cobla ha convidat a artistes de renom com per exemple el pianista i compositor Albert Guinovart, el virtuós solista de trompeta Rubén Simeó, la polifacètica cantant Nina, la soprano Maite Mer, etc. Ha col·laborat amb diverses formacions com ara la coral Polifònica de Puig-Reig i la Orquestra Acadèmica del Liceu.

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Sardanes
Data
Diumenge, 15-5-22
Hora
12
Preu
Gratuït
Adreça
Plaça d'Ocata

Deixa un comentari