1a edició del Santvi Market Tropical.

 

Els propers 8, 9 i 10 de Juliol se celebrarà al parc de Can Boada la primera edició del Santvi Market Tropical, un Market que us convida a gaudir d’un cap de setmana on es fusionen més que mai la moda, la música i la gastronomia. Un esdeveniment on petits i grans podreu gaudir d’un ambient d’estiu lliure i tropical on també reflexionar del model de vida, basat en el principi de sostenibilitat, cultura gastronòmica de proximitat i qualitat.

Tot això, amb marques al més pur estil hand-made, amb el segell local català i creant unes jornades lúdiques plenes de propostes: food trucks, música en directe, i activitats a l’aire lliure ara que el temps ho permet i tant ens ve de gust després d’aquest llarg hivern.

L’horari del Market serà divendres de 18:00 a 21.00 h i  dissabte i diumenge d’11.00 a 21.00 h. L’àrea gastronòmica romandrà oberta fins l’1 de la matinada.

Aquesta primera edició del Santvi Market Tropical tindrà lloc al Parc de Can Boada, un espai on hi tindran cabuda les diferents activitats: Market de moda i complements, activitats i atraccions infantils, actuacions musicals. I un espai amb food trucks i restauradors locals que oferiran els seus productes amb tastets i gastronomia d’estiu de la zona acompanyades d’actuacions musicals.

Així doncs, Sant Vicenç de Montalt esdevé un nou punt de trobada que vol celebrar l’arribada de l’estiu amb més alegria que mai sense oblidar  les bones pràctiques ambientals per cuidar i preservar el nostre entorn.

INSCRIPCIONS DE PARTICIPACIÓ PER A RESTAURADORS I ARTESANS LOCAL.

Des de l’Ajuntament es convida als artesans i restauradors locals a participar al Santvi Market Tropical 2022. Si esteu interessats/des en disposar d’un espai pels vostres productes, ompliu aquest FORMULARI.

Informació

Població
Sant Vicenç de Montalt
Activitat
Jornades Mercat
Data
Divendres, 8-7-22
Diumenge, 10-7-22
Hora
A consultar
Preu
Gratuït
Adreça
Parc de Can Boada. Carrer del Maresme

Deixa un comentari