Santa Llúcia i Festes de Nadal.

Dijous 13 de desembre

A les 11:30 h a la Sala Cultural: Taller de fanalets de Nadal. A càrrec d’ActiviJoc. Ho organitza: Biblioteca Can Milans.

A  les 18:30 h a l’església de Santa Maria: Missa solemne de Santa Llúcia. Ho organitza: Parròquia de Santa Maria.

A les 20:00 h a la Sala Cultural: Concert de Gala de Santa Llúcia amb l’Orquestra Titànium. Tot seguit, petit refrigeri de Festa Major.

Divendres 14 de desembre

A les 18:00 h a la plaça de la Vila: Encesa de l’arbre de Nadal. Tot seguit, davant l’Ajuntament: Xocolatada per als nens i nenes participants. Venda de manualitats i guarniments de Nadal, a càrrec dels alumnes de 6è curs de l’Escola Sagrada Família pro-viatge fi de curs. Ho organitza: Comissió de Festes Nadalenques i Associació DonaStrak. Col·labora: Escola Bressol Municipal · Escola Sagrada Família · Grup de mares i pares de 6è curs de l’Escola Sagrada Família.

Dissabte 15 de desembre

D’11 :00 a 14:00 h a l’esplanada de Can Muntanyà: Jugacirc. Un espai on descobrir el circ des de ben a prop. A càrrec d’ActiviJoc.

De 12:00 a 14:00 h a l’esplanada de Can Muntanyà: Donem de menjar al Tió. Campanya a favor del Banc dels Aliments. Cal col·laborar amb un kg de menjar (conserves, llegums, llet, etc.). Ho organitza: Comissió de Festes Nadalenques.

A les 19:00 h: Correfoc infantil. Itinerari: Placeta de Sant Antoni, c/ Major, c/Església i pl. de la Vila. Colles participants: Colla Infantil de Diables d’Estrac i Diablons del Vi d’Alella. Ho organitza: Colla de Diables d’Estrac.

A les 23:00 h a la Sala Cultural: Barrakaldes d’Hivern. 1er Concurs de Karaoke d’Hivern. Per aclamació popular, no cantis com un gall. Premi a les millors versions en català, castellà i anglès + premi sorpresa. Tot seguit, Nit de Festa i gresca amb DJ Straw & Berry.

Diumenge 16 de desembre

A partir de les 10:00 h a l’esplanada de Can Muntanyà: Donem de menjar al Tió. Campanya a favor del Banc d’Aliments. Cal col·laborar amb un kg de menjar (conserves, llegums, llet, etc.) Ho organitza: Comissió de Festes Nadalenques.

A partir de les 10:00 h a l’esplanada de Can Muntanyà: Plantada de gegants. A les 11:30 h: Cercavila de gegants. Colles convidades: Alella, Masnou i Sant Andreu de Llavaneres. Itinerari: Esplanada de Can Muntanyà, Riera, Carreró, Camí Ral, c/Sant Josep, c/ Sant Pere i Riera fins la Pl. de la Vila. Tot seguit, a la pl. de la Vila: Ballada de tots els gegants. Ho organitza: Colla de Geganters i Grallers.

A partir de les 18:00 h al Poliesportiu Municipal: Festival de Nadal del Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac. Festival protagonitzat pels nens/es del Club i que comptarà amb la participació de la caldenca Carla Escrich (3a d’Europa i 4a del Món), acompanyada de Pere Marsinyach (1er d’Europa i 2on del Món) i Llorenç Álvarez (6è d’Europa i 6è
del Món). HO organitza: CPA Caldes d’Estrac.

Dimecres 19 de desembre

A les 18:00 h a la Biblioteca Can Milans: Hora del conte. Conte de Nadal, de Charles Dickens. A càrrec de la Boia Teatre. Ho organitza: Biblioteca Can Milans.

Dijous 20 de desembre

A les 15:00 h al Poliesportiu Municipal: Concert de Nadal de l’Escola Sagrada Família. Direcció: Marta Grané. Ho organitza: Escola Sagrada Família.

A les 19:00 h a la Biblioteca Can Milans: Festa de Nadal. Sorteig dels biblio-lots de Nadal i pica-pica. Per a tots els públics. Ho organitza: Biblioteca Can Milans.

Divendres 21 de desembre

A les 20:00 h a la Sala Cultural: Concert de Nadal amb Barcelona Gospel Messengers (finalistes d’Oh Happy Day – TV3). Preu: 5 € anticipada i 8 € taquilla -Aforament limitatVenda d’entrades anticipades els dies 19 i 20 de desembre, d’11:00 a 13:00 h a la planta baixa de l’Ajuntament. Ho organitza: Amics del Teatre de Caldes d’Estrac. I tot seguit, Brindis de Nadal.

Dissabte 22 de desembre

D’11 :00 a 13:00 h a l’esplanada de Can Muntanyà: Fem cagar el Tió. Ho organitza: Comissió de Festes Nadalenques.

A les 8 del vespre, a la Fundació Palau: Poemes de capçalera,  amb Miquel Pujadó i Maria Pau Huguet. Preu: 5 € anticipada. 7 € el mateix dia. Venda d’entrades a la recepció de la Fundació. Ho organitza: Fundació Palau.

Diumenge 23 de desembre

A partir de les 11:30 h a la Fundació Palau: Petits contes de Nadal. Per nens i nenes a partir de 6 mesos. Preu: 3 €. Ho organitza: Fundació Palau.

Dissabte 29 de desembre

A les 18:00 h a la Sala Cultural: Espectacle familiar de titelles 7 Ratolins amb Martí Doy i Fèlix Cucurull. A càrrec de la Cia. Petit Bonhom. Preu: 3 €, a favor de La Marató de TV3.

Dissabte 5 de gener

A partir de les 18:00 h: Arribada de Ses Majestats Els Reis d’Orient. Ho organitza: Comissió de Festes Nadalenques.


Informació

Població
Caldes d'Estrac
Activitat
Festa Major Infantil Nadal
Data
Dijous, 13-12-18
Dissabte, 5-1-19

Deixa un comentari