Aquest any Sant Jordi tindrà una celebració especial a Alella. Aprofitant que el 23 d’abril cau en dissabte, l’Ajuntament i diverses entitats han organitzat una matinal lúdica i festiva.

 

Divendres 22 d’abril:
 • La Liada 2.0.
  A les 19 h. Can Gaza.
  Com vius l’amor? A la vigília del 23 d’abril proposem un vespre amb teatre, sopar i festa a Can Gaza. Un espai per compartir amb altres adolescents i joves reflexions sobre les relacions i la construcció de l’amor. Teatre i debat: Recorda’m, sopar de barbacoa i festa amb Dijei Pam Pool. Et lies?
Dissabte 23 d’abril:
 • Parades de roses i llibres de Sant Jordi.
  De 8 h a 21 h. C/ Àfrica, c/ Antoni Pujades, Plaça Ajuntament, Plaça Can Lleonart, La Porxada, Can Patatina.
 • Expressa’t per Sant Jordi.
  De 10 a 11.30 h. Plaça de l’Ajuntament.
  L’Ajuntament d’Alella organitza un “micro obert”, on la ciutadania pot verbalitzar qualsevol tipus d’expressió artística, Des d’un monòleg, un conte o una poesia. El temps màxim són 5 minuts. Inscripcions: A la Plaça de
  l’Ajuntament des de les 9.45 h fins les 10.45 h.
 • Activitats tribu feminista.
  D’11 a 13 h. Plaça de l’Ajuntament.
  Oca, espai de lectura, la Tribuna, debats i reflexions. Organitza: Tribu Feminista amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alella.
 • Entrega de premis Primer concurs de poesia Alella Poble Cuidador.
  A les 11.30 h. Golfes de Can Lleonart.
  Organitza: Alella Poble Cuidador i l’Ajuntament d’Alella.
 • Sóc un pallasso, de Claret Clown.
  12 h. Plaça de l’Ajuntament.
  Sóc un pallasso ens explica la llegenda de l’August, el primer pallasso que va existir sobre la terra. Sota la inflexible presència del Senyor Peperoni, l’August es desviu per les seves grans passions: la màgia, la música i el teatre… A cops de despropòsits estrafolaris, ell té la dèria de ser l’estrella del Circ Peperoni, envoltat de llums i de cortines de vellut.
  Organitza: Òmnium Cultural Alella i l’Ajuntament d’Alella.
 • Conta contes: Emocions.
  12.30 h. Plaça de l’Ajuntament.
  A partir del conte El Monstre de colors d’Anna Llenas, explicarem les emocions. Cada emoció, igual que al conte, anirà en un pot, i de cada pot- emoció, en sortia un nou conte per explicar.

 

Diumenge 24 d’abril:
 • Teatre familiar. Jo vaig amb mi
  18 h. Casal d’Alella.
  A la Sol li agrada el Martín, però aquest mai s’ha fixat en ella atès que és una nena especial: duu unes cuetes divertides, unes ulleres grans, vesteix de colors, duu ales i té ocells al cap. Però, el Martín segueix sense mirar-la i ella, aconsellada pel seus amics, es canvia de pentinat, es treu les ulleres, vesteix com la majoria, perd les ales i ja no té ocells i, de cop, quan ja és com tothom, quan ha perdut tot el que la feia única, el Martín es fixa en ella. Davant d’això, la Sol ha de prendre una decisió: val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres?

Informació

Població
Alella
Activitat
Sant Jordi
Data
Divendres, 22-4-22
Dissabte, 23-4-22
Hora
Tot el dia
Adreça
A diversos punts de la població

Deixa un comentari