Sant Jordi.

Programa Sant Jordi 2022:

Divendres 22 d’abril:
La commemoració de la Diada de Sant Jordi 2022 començarà la vigília, divendres 22 d’abril al vespre, amb una conferència a càrrec de Ferran Manau, membre del Museu Arxiu de Llavaneres, que desvetllarà els orígens llavanerencs dels Llull. Serà a les 19.30 hores, a la sala de plens, i també es podrà seguir en directe pel canal de Youtube, aquí.

Dissabte, 23 d’abril:
La jornada començarà a la Biblioteca: els guanyadors del Concurs de Dibuix de Sant Jordi  podran anar a recollir el seu premi i es podran contemplar les il·lustracions de tots els participants. Us recordem que el concurs s’adreça a infants de 3 a 14 anys i que el termini està obert fins al 21 d’abril.

A les 11 hores, també a la Biblioteca, es convida a participar d’un taller de punts de llibre a càrrec d’Imma Dorda.
A partir de les 16 hores, el Casal Jove proposa una fira d’intercanvi de llibres. Podreu intercanviar el vostre títol per un dels que trobareu allà. Més informació, aquí.
Tot seguit, a la plaça de la Vila es donarà pas a les activitats que la Regidoria de Cultura, amb el suport també de l’Escola Municipal de Música, ha preparat per aquest Sant Jordi. Us ho detallem:

Organitzat per: Regidoria de Cultura; Biblioteca Municipal.

Informació

Població
Sant Andreu de Llavaneres
Activitat
Sant Jordi
Data
Dissabte, 23-4-22
Hora
11
Adreça
Biblioteca Municipal (Sala d'actes). C/ Clòsens, 65

Deixa un comentari