Venda de llibres i roses a càrrec de diferents entitats d’Argentona.
Durant tot el dia, a l´Av. Puig i Cadafalch, a la Pl. Nova i al C. Gran

Cercavila de gegants.
A les 11 h. Sortida a la Pl. Geganters Joan Padrós fins a la Pl. Nova. Ho organitza: Colla de Geganters i Grallers d´Argentona.

Drac i bolet inflable.
D´11 a 14 h a la Plaça Nova. Jocs inflables per totes les edats. Ho organitza: Argentona es Mou.

Lectures als balcons del Carrer Gran.
A partir de les 12 h. Performance literària i musical a càrrec del col·lectiu Lectures en Veu Alta i l´Aula de Música d´Argentona.

Tallers infantils i espai de joc.
De 17 a 20 h a la Pl. Nova. Taller de titelles i creació d´un castell de St. Jordi. A partir de 3 anys.Tots els infants que ho desitgin podran realitzar titelles de la nostra Diada i construir el castell de Sant Jordi amb els Gigi Blocs. Uns maons de cartró que podrem pintar i decorar.

Espai de joc. A partir de 2 anys. Per aquesta diada tan especial els més petits podran gaudir de jocs de construcció, experimentació i  cooperatius, per teixir relacions basades en la cooperació.

Espectacle de titelles. La princesa i el drac  cia. Sim Salabim.
A les 18.30 h a la Biblioteca d´Argentona. Recomanat a partir de 3 anys. La Cia. Sim Salabim presenta la història del regne de Voramar i la princesa Espirulina, filla del rei Bàcora. La princesa només pensa en llibres i contes, i cap altra cosa li passa pel cap. La princesa no pensa en prínceps i això preocupa el rei Bàcora, el seu pare. Però ella sempre li explica que per ser una princesa s´han de tenir coneixements. Vingut del fons del mar, un drac marí gegant apareix a les portes de l´emmurallada vila de Voramar. Una bèstia ferotge que destrossa totes les coses que troba al seu pas. Quan ja no li queda res més per destrossar demana poder-se menjar les persones de la ciutat de Voramar. La Princesa Espirulina vol ser la primera a ser menjada pel drac… O no?

Ensemble Meridien. Zefiro Torna (Música clàssica i Jazz).
A les 18 h a La Sala d´Argentona. Preu: 13€ (taquilla), 10€ (anticipada) i 8€ (abonament). L´Ensemble Méridien Barcelona compartirà escenari amb el trio de jazz format pel pianista Manel Camp, el trompetista Matthew Simon i la cantant Gemma Abrié. Tots junts s´endinsen en la reinterpretació́ d´algunes de les peces més palpitants de principis del s. XVII, per crear un excitant collage musical entre aquests dos estils.

Informació

Població
Argentona
Activitat
Festes Infantil Música
Data
diumenge, 22-4-18

Deixa un comentari