Ruta especial de Setmana Santa.

Divendres 30 i dissabte 31 de març.  El punt de sortida i l’hora es confirrmaran en el moment de la reserva.

Ruta teatralitzada al Castell de Burriac. Encara no coneixes el castell medieval més emblemàtic de la comarca del Maresme? Calça’t les botes i vine amb nosaltres a descobrir la seva història i llegendes.

A Cabrera de Mar, hi ha una muntanya que de temps ençà ha estat ocupada per diferents pobles, els seus vestigis han quedat amagats sota la vegetació però al cim encara es conserva majestuós i dominant un castell, el castell de Sant Vicenç o avui conegut com a castell de Burriac. El seu emplaçament és immillorable, essent un punt de guaita i control excepcional de la vall de Cabrera, la riera d’Argentona, el coll de Parpers i el mar. Bastit al segle XI aquest castell i els seus castlans exerciren fins al segle XV el seu domini sobre els pobles de la rodalia: Mataró, Argentona, Cabrera, Cabrils, Vilassar i Premià.

El castell de Burriac i la seva muntanya no només són interessants des del punt de vista històric, també des de l’etnografia es recullen moltes llegendes de tresors amagats, cavallers, reis, bruixes, … Algunes de les quals compartirem plegats!​

Vine i descobreix les llegendes del Castell de Burriac d’una manera lúdica i divertida amb la teatralització de l’època feudal!

  • Cal reserva prèvia, a través de turisme@cabrerademar.cat o a través del telèfon 674.011.450.

 

Informació

Població
Cabrera de Mar
Activitat
Ruta
Data
divendres, 30-3-18
dissabte, 31-3-18
Hora
10:30
Preu
Adult 5 €.Jubilats, família nombrosa, docents i menors de 14 anys 4 €. Menors de 7 anys entrada gratuïta
Adreça
Centre d'atenció als visitants Can Benet. Av. Esportiva, s/n (al costat de la piscina municipal)
Pàgina web
http://www.gaudeixcabrera.cat/ca/ruta-teatralitzada-_castell-de-burriac_/pagina/13

Deixa un comentari