Ruta arqueològica pels jaciments de Cabrera de Mar. Reviurem l’apassionant passat de la vila i el seu ric patrimoni arqueològic, descobrirem les restes més significatives del llegat romà fent un recorregut a peu per tots els jaciments arqueològics de Cabrera de Mar.

  • Durada aproximada 2 h.
  • Cal reserva prèvia, a través de turisme@cabrerademar.cat o a través del telèfon 674 011 450 (dimarts, dimecres i divendres de 9:30 a 14:30, diumenges i festius de 9:00 a 14:00).

Recorregut amb entrada i itinerari guiat a peu per l’excepcional patrimoni arqueològic del municipi. Reviu l’apassionant passat de la vila i el seu ric patrimoni arqueològic, descobriràs les restes més significatives del llegat romà fent un recorregut a peu pels jaciments arqueològics de Can Benet, Ca l’Arnau amb els seus forns i les termes per arribar al Clos arqueològic de Can Modolell, conjunt arquitectònic amb restes de l’època ibèrica, romana i medieval.

 

Informació

Població
Cabrera de Mar
Activitat
Ruta
Data
Diumenge, 25-2-18
Hora
10:30
Preu
Adults: 5 €. Monoparentals, família nombrosa, monoparentals o jubilats: 4 €. Menors de 14 anys: 4 €. Menors de 7 anys gratuït
Adreça
Can Benet. Av. Esportiva, s/n (al costat de la piscina municipal)
Pàgina web
http://www.gaudeixcabrera.cat/ca/ruta-arqueologica/pagina/5

Deixa un comentari