Rey del Glam, no és només un tribut a la diva del pop español Alaska, és també un tribut a la memòria col·lectiva musical de tots, amb els seus més de 30 anys de carrera musical. Qui no ha ballat i cantat, a ritme de A quién le importa, Ni tú ni nadie, Bailando, Como pudiste hacerme esto a mí, Perlas ensangrentadas, Un hombre de verdad, etc.

Rey del Glam, és un projecte nascut a Barcelona, ​​produït per SCM, compost per Oscar Bretau (Guitarra i veus), Xavi Romero (Sintetitzadors, programació i veus) i Mary Glam (Veu). Tres artistes units per la productora, per crear un tribut d’un semblant gairebé idèntic a l’original. Només has de tancar els ulls en un dels seus concerts, fes la prova.

Han creat un xou, que té l’objectiu de ser divertit i sobretot per no parar de ballar, no hi hauran concessions de cap tipus, un cop es posi en marxa el set list, que repassa la carrera de la diva durant més d’una hora i mitja, des de Pegamoides, Dinarama fins a l’actual, Fangoria.

Rey del Glam, dóna títol al tribut a més de ser una de les cançons més emblemàtiques de Dinarama, cançó que van compondre en honor al gran Gary Glitter, icona del moviment Glam en els anys 70.

No us ho podeu perdre!

 

Prohibit l’accés a menors de 16 anys, els menors compresos entre 16 i 17 anys només podran accedir amb adults / tutor que hauran de signar una autorització a l’entrada del local.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Concerts Música
Data
Divendres, 21-6-19
Hora
23:30
Preu
12,15 €
Adreça
Salau 08911. C/ de Ramon Martí Alsina, 32

Deixa un comentari