“Registres pendents”, xerrada amb Jordi Guillumet i Mònica Roselló.

15 anys amb Can Manyé, 15 anys de trajectòria.

 

Registres pendents, una exposició de Can Manyé que continua expandint-se i transformant-se.

Celebrem 15 anys de l’Espai d’Art i Creació Can Manyé, equipament cultural públic dedicat a la creació, producció, exhibició i difusió de l’art, la cultura i el pensament contemporani des de l’any 2009, i celebrem alhora 15 anys de trajectòria, valors, territori i mediació amb quatre propostes vinculades a aquests quatre eixos fonamentals del centre. Acompanyeu-nos-hi!

 

Divendres 13/10 a les 19h. 15 anys de Can Manyé, 15 anys de trajectòria.
“Registres pendents”, xerrada sobre el projecte amb Jordi Guillumet i Mònica Roselló. Una exposició de Can Manyé que continua expandint-se i transformant-se.

Dissabte 14/10 a les 12h. 15 anys de Can Manyé, 15 anys de territori.
“(umbracle)”, visita comentada i sortida al taller de l’artista. Una oportunitat única per saber més sobre el procés, l’espai de treball i l’obra de Ricard Aymar. Cal inscripció prèvia a canmanye@alella.cat

Dissabte 14/10 a les 19h. 15 anys de Can Manyé, 15 anys de valors.
Cent dues artistes, presentació del llibre amb Elina Norandi, coordinadora de la publicació. Obra de referència de l’art fet per dones a Catalunya, des del segle XIX fins a l’actualitat.

Diumenge 15/10 a les 11h. 15 anys de Can Manyé, 15 anys de mediació.
“L’ombra de les coses”, visita-taller familiar amb Clara Gassull al voltant de l’exposició de Ricard Aymar. Per mitjà del dibuix i del volum explorarem les ombres que pot generar un objecte, buscarem diferents maneres de mirar creant nous imaginaris. Activitat recomanada dels 5 als 12 anys. Cal inscripció prèvia a canmanye@alella.cat

Preu: Gratuït

Organitza: Ajuntament d’Alella

 

Informació

Població
Alella
Activitat
Exposició Jornades Tertúlia
Data
Divendres, 13-10-23
Hora
19:30
Preu
Gratuït
Adreça
Riera Coma Fosca, 42, 08328 Alella,

Deixa un comentari