Presentació del Centre d’Interpretació de la Mina d’Aigua.

Amb motiu del Dia Mundial del Turisme us convidem a conèixer el recent obert al públic Centre d’Interpretació de la Mina d’Aigua i submergir-vos sota terra per descobrir un tram de les mines d’aigua Cresta i Malet.

Podreu visitar l’equipament, en el qual s’ha volgut recrear l’eixida o pati d’una casa benestant del municipi amb el típic safareig, reconstruït a partir de peces originals. També s’hi pot veure una col·lecció d’objectes vinculats a la construcció d’aquesta xarxa per a l’abastament d’aigua i l’audiovisual Les mines del Masnou, un patrimoni de tots i de totes.

Tanmateix podreu visitar el tram de mines habilitat per a la visita, d’uns 40 metres, que es va reforçar per facilitar-hi l’accés i garantir-hi la seguretat, així com un refugi antiaeri.

A més a més, s’obriran al públic diferents patis i eixides privats de la localitat perquè podeu completar la visita. S’editarà un fulletó específic amb la seva localització.

Durant la jornada de presentació també es programaran dues activitats gratuïtes que requeriran d’inscripció prèvia: l’escape room El misteri de les mines d’aigua (11:30 a 12:30 h) i la visita guiada a la Mina d’Aigua (12:30 a 13:30 h).

Informació i reserves: al web de l’Ajuntament o a l’Oficina de Turisme del Masnou, tel. 93 557 18 34 / turisme@elmasnou.cat

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Presentació
Data
Dissabte, 28-9-19
Hora
11:00 - 14:00
Adreça
Centre d'Interpretació de la Mina d'Aigua. Pl. d'Ocata, 7

Deixa un comentari