Poesia i +. Pol Vouillamoz / Ernest Crusats

El vincle entre Espais de Poesia d’Alella i el festiva Poesia i + de Caldes d’Estrac es consolida i enguany es materialitza dins del programa amb un programa doble que tindrà lloc el 10 de juliol a partir de les 20h a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella.  Arrenca amb el recital de poesia de Pol Vouillamoz i seguirà amb la música de Ernest Crusats.

Entrades: 10 € es poden adquirir en aquest enllaç

 

Pol Vouillamoz: Nascut el 1999, Pol Vouillamoz va resultar guanyador del premi Ventura Ametller de Mataró el 2023 amb el llibre Proses del caient, un llibre de proses poètiques que transita camins propis i que evidencia un gran amor per la tradició i el treball amb el llenguatge. A mig camí entre el classicisme poètic, l’interès pel teatre i la recerca d’una veu personal, és un llibre delicat com un treball d’orfebreria i incisiu com les espases més esmolades. A Alella presentarà una posada en escena del llibre en què ha volgut incidir en la recitació i el pes de la veu juntament amb alguns elements escènics mínims per fer que el públic s’endinsi en la seva cartografia. Una gran oportunitat per descobrir un dels poetes que està canviant (i ampliant) el panorama actual.

Ernes Crusats: Després d’una intensa trajectòria amb La Iaia, el vigatà Ernest Crusats ens va sorprendre amb La font gelada, el seu primer disc en solitari, en què impera la voluntat de tornar a l’essencialitat i el ritme tranquil. Aquest disc i sobretot la gira de presentació és un exercici de depuració perquè els instruments i la veu sonin naturals, sense artifici i a cau d’orella. Al llarg del cançoner es manifesta una cerca dels elements naturals i d’un estat primigeni del sentir, del fer i del transmetre que, amb una poètica delicada i nua, també es trasllada en la posada en escena del disc en directe, que transforma les cançons en una experiència sensorial difícil de descriure. Les cançons d’Ernest Crusats són el recer perfecte per foragitar el neguit, els brams i les tempestes del tràfec intrús. Un broll musical en estat de gràcia en què, com en l’estadi d’enamorament conscient en què gairebé no cal res més, tot flueix i floreix.

 

Més informació: https://www.poesiaimes.cat/ca

Informació

Població
Alella
Activitat
Poesia
Data
Dimecres, 10-7-24
Hora
20:00
Adreça
Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. C/ Santa Teresa, 9

Deixa un comentari