Ple de Riure 2022. Festival de teatre còmic del Masnou.

Les Vacances de Madame Roulotte de la Cia. La Bleda.
Dimarts 12 de juliol, d’11 a 11:45 h al Parc de Vallmora.

Comencen les vacances. Madame Roulotte arriba on creu que serà el lloc perfecte per passar uns dies de relax. Allà es trobarà una gran sorpresa: hi ha un munt de gent que l’espera i vol passar amb ella aquesta estona. El bon humor es respirarà pertot arreu: els ocells, les flors, els arbres, la gent, tot amb gran felicitat. Però no tot serà perfecte… Aquestes vacances seran un veritable record per sempre.

MeMix de la Cia. Claudio Levati.
Dimecres 13 de juliol, de 19.30 a 20:15 h al Parc de Vallmora.

Viatge surrealista, divertit i sorprenent fins on ens porti la imaginació. Un absurd xou de clown i teatre de carrer amb molts riures, energia i bogeria que gira al voltant de la pregunta: qui soc?
El protagonista es presenta al públic tal com és, mostrant totes les seves bogeries i capacitats per arribar a l’enlluernadora resposta: sigues qui vulguis ser.

White Bottom de la Cia. Ramiro Vergaz.
Dijous 14 de juliol, de 19.30 a 20:15 h al Parc de Vallmora.

Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l’oblit. Aquest showman autèntic i atemporal per fi es troba amb l’arribada de la dècada daurada que tant ha esperat. Els anys vint són aquí, però un segle més tard.
Piruetes, malabars, proeses i malapteses, swing i claqué. Elegància, extravagància, llums i lluentor barrejades amb molt d’humor. Això és White Bottom, una picada d’ullet al black bottom, un ball afroamericà pròxim al jazz més festiu que es va popularitzar a principis del segle XX.

Back 2 Clàssicsde la Cia. Planeta Trampolí.
Divendres 15 de juliol, de 19.30 a 20:10 h al Parc de Vallmora.

Un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família, en què el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del turntablism (scratch amb vinils).
Una proposta en què el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

La gran A…ventura de la Cia. Marcel Gros.
Divendres 15 de juliol, de 22 a 22:55 h a l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet.

Marcel Gros, pallasso d’ofici, fa una visita guiada pel seu univers particular en forma d’autobiografia esbojarrada. Amb les actuacions estel·lars d’un gran paper platejat, un cubell d’escombraries, un viatge a bord d’una A majúscula, la camisa del papa, el mim, el faquir… Espectacle multicòmic minimèdia, indicat únicament i exclusivament per a tothom.

Amb P de Pallasso de la Cia. Jordi Sabanni.
Dissabte 16 de juliol, de 19.30 a 20:25 h al Parc de Vallmora.

Un espectacle fresc i divertit que trenca la quarta paret i posa cara a cara el públic i un pallasso amb les seves bogeries. Sabanni fa participar els nens, les nenes i les famílies, fent números de màgia i clàssics de tota la vida, però amb una mirada renovada. Sense més pretensions que les de fer passar una estona ben divertida, Sabanni recull alguns dels seus millors números, acompanyat per la música en directe del pianista Joan Vallcorba.

Gran Reserva de Rhum&cia.
Dissabte 16 de juliol, de 22 a 23:30 h a l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet.

Un maridatge d’humor hilarant fruit de les millors collites dels darrers anys. Un caldo especial, amb cos, mescla de tot tipus de varietats autòctones i un buquet amb les millors bromes i molt ben desequilibrat.
En aquest tast que us proposen, deixeu-vos guiar pel seu esbojarrat equip de sommeliers (els reconeixereu pel nas vermell, signe inequívoc del càrrec) i veureu la vida amb uns altres ulls, potser més vidriosos i embriagats.

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Teatre i Dansa
Data
Dimarts, 12-7-22
Dissabte, 16-7-22
Hora
A consultar
Adreça
Al parc Vallmora i a l'Espai Escènic Iago Pericot

Deixa un comentari