El grup maresmenc ens torna a proposar per Sant Esteve una vetllada de cançó protesta, de compromís i llibertat, aquesta vegada en format sextet i recuperant la formació amb nou bateria. Partidaris repassaran alguns dels temes que els han acompanyat aquests 17 anys als escenaris posant ènfasi al seu últim disc ‘Cançons per l’esperança’. En aquest nou treball les cançons són triades amb cura, per no deixar mai indiferent i coherents amb el moment social que estem vivint.

Energia, reivindicació i honestedat són els elements clau de la seva aposta. Amb un directe sòlid, que veu de l’essència de la música d’autor i la visió contemporània dels seus músics. Partidaris interpreta versions d’autors tan coneguts com Lluís Llach, Raimon, Ovidi Montllor, Ismael Serrano o Paco Ibáñez; cançons de sempre transportades de manera valenta i sense nostalgia als nostres dies. Nous arranjaments que ens fan redescobrir aquelles cançons que creiem immutables i que ara són més vigents que mai.

Formació: Ramon Puigvert (veu), Xavier Dangla (guitarres), Oriol Albet (acordió i teclats), Xavier Patau (baix elèctric), Meritxell Soler (percussió) i Miquel Martínez (bateria).

Informació

Població
Mataró
Activitat
Concerts Música
Data
Dijous, 26-12-19
Hora
20:00
Preu
Ant. 6 €. Taq. 8 €
Adreça
Sala Clap. C/ Serra i Moret, 6

Deixa un comentari