Oques Grasses presenten el seu nou disc en sala en el marc del Curtcircuit. Venen acompanyats de Lildami en una triple cita en diferents localitats catalanes els dies 17 i 25 de maig i el 8 de juny a El Clap de Mataró, l’Stroika de Manresa i La Cabra de Vic, respectivament.

Els osonencs van fer l’últim concert al desembre de l’any passat on van exhaurir 3.000 entrades. Des d’aleshores han estat gravant i produint noves cançons que sorprenen gràcies a una sonoritat innovadora i arriscada. Oques Grasses tornen a demostrar que són una banda amb un talent, una imaginació i una personalitat desbordants. Aquest descans els ha permès assimilar els èxits acumulats amb els tres discs anteriors: més de 400 concerts, gires per més de 10 països i pràcticament 8 milions de reproduccions a Youtube. Un triplet de traca!

Lildami és un estrella del rap/trap en català que destaca per tenir un missatge positiu a les seves lletres allunyat de l’estereotip de drogues o violència. Actualment acumula més 2.000.000 de visualitzacions i més de 12.000 subscriptors al seu canal de Youtube. Serà l’encarregat d’escalfar l’ambient a les tres dates Curtcircuit d’Oques Grasses.

Llicenciat en disseny industrial, a aquesta ment creativa també li brollen lletres intel·ligents, punyents i iròniques d’altíssima destresa, que acompanyades dels millors beats es converteixen en un còctel irresistiblement deliciós. Aquest any, a més, presenta disc i una gira d’inici prometedor. Existeix l’escena rap/trap en català i aquí us presentem la punta de llança: Lildami

Informació

Població
Mataró
Activitat
Concerts Música
Data
Divendres, 17-5-19
Hora
21:30
Preu
Ant. 12 €. Taq. 15 €
Adreça
Sala Clap. C/ Serra i Moret, 6

Deixa un comentari