Activitat familiar al museu amb visita, explicació de conte i taller d’ex-libris adreçada a infants més grans de 5 anys, acompanyats d’un familiar. La durada és d’una hora i mitja aproximadament.

Després de presentar-nos i donar la benvinguda al Museu, es preguntarà si saben què vol dir Il·lustrar. A partir dels comentaris dels nens guiats per la monitora, s´aprofundirà en aquest concepte, procurant entendre la importància del dibuix com a mitjà de comunicació i d´expressió, i el paper fonamental que ha exercit al llarg de la història, abans, fins i tot, que el llenguatge escrit.

Abans de veure les obres s´explicarà un conte introductori sobre les elles i, seguidament, es passarà a visitar l´espai de les il·lustracions, on els nens identificaran els personatges que han sortit al conte. A partir d´aquí, es proposa un taller on cada nen haurà de dissenyar el seu propi ex-libris, tenint en compte els elements que els caracteritzen, la composició i diferents tècniques de l´ofici de l´il·lustrador. També, podran practicar el traç amb una ploma i un tinter, tot fent un punt de llibre amb aquestes eines tan antigues.

Ho organitza: Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres

Informació

Població
Sant Andreu de Llavaneres
Activitat
Taller
Data
Dissabte, 7-12-19
Hora
12:00
Adreça
Museu Arxiu de Llavaneres, Ctra. de Sant Vicenç, 14

Deixa un comentari