Corria l’any 2001, quan van començar a formar-se els fonaments d’aquest projecte musical i es convertís gairebé en una forma de vida. La idea de tornar als vells fans de Metallica la possibilitat d’escoltar en directe els grans clàssics d’aquesta llegendària banda, prenia molt sentit, arran dels LP ‘s avorrits i molt descafeïnats que ens van oferir d’un temps ençà (encara que l’últim Death Magnetic ha sorprès a tots gratament, posant de nou a Metallica al nivell de sobre millors anys).

Com semblava que això anava a seguir així en un futur pròxim, aquesta idea va passar de ser una il·lusió gairebé una obligació de rememorar els vells temps, en els quals Metallica van se uns dels grups que més van contribuir a fer que el Heavy Metal fos una mica més que un estil.

Des de l’any 2001 Metalmania llevaneus donats mes de 200 concerts per tot Espanya: Madrid, Barcelona Bilbao, Sevilla, Saragossa, València, Pamplona, ​​Vitòria, Logronyo, Múrcia, Burgos, Salamanca, Valladolid, Cantàbria, Càceres, Badajoz, Granada, Còrdova, Castelló, Tarragona, Girona, Toledo, Àvila, etc. … i per descomptat super lloc d’origen, SEGÒVIA.

Festival tan importants com EXTREMUSIKA, VIÑA ROCK, FESTIVAL DEL OESTE, o el recentment inauguració “GETAFE EN VIVO”, etc.

Grup enfocat al directe amb espectacle molt visual amb dues hores de durada aproximadament, pirotècnia, projeccions en dvd, gran posada en escena, performance amb diversos actors.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Concerts Música
Data
Divendres, 27-9-19
Hora
23:30
Preu
12,37 € amb una consumició
Adreça
Sala Sarau. C/ Ramon Martí i Alsina, 32

Deixa un comentari