Matinal de sensibilització: Fam i la Pobresa

Matinal de sensibilització a les escoles en l’àmbit de la cooperació per a nens i nenes de 6è de primària sobre la “Fam i la Pobresa”. Uneix-te a la seva lluita.

El  proper dia 31 de maig, se celebrarà a la Plaça de la Sardana, en horari de 9 a 13 h, una jornada sobre la fam i la pobresa, que té com a objectiu sensibilitzar sobre la cooperació al desenvolupament en dos aspectes urgents:

  • Eradicació de la pobresa, entenent per aquesta la manca d’aliments suficients per portar una vida digne.
  • Lluita contra la fam i la inanició, per aconseguir la seguretat alimentària, millorar la nutrició i promoure una agricultura sostenible.

La jornada està adreçada als nens i a les nenes que cursen 6è de primària a les escoles públiques i privades del municipi. La campanya es complementa amb la distribució de materials perquè els centres puguin treballar la informació, abans i després de la jornada.

La jornada consistirà en un espai de trobada on els infants realitzaran diferents tallers i activitats lúdiques educatives, encaminades a promoure el coneixement d’altres realitats sobre la problemàtica de la pobresa i la fam al nostre entorn més proper. Es comptarà amb la presència de les entitats del municipi que treballen en l’àmbit de la cooperació.

Ho organitza: Consell Municipal de Cooperació de l’ajuntament de Premià de Mar.

Col·labora: Entitats del Consell

Informació

Població
Premià de Mar
Activitat
Jornades
Data
Divendres, 31-5-19
Hora
09:00 - 13:00
Adreça
Escola De Música i Dansa Teresa Maria. C/ de l'Aurora, 26

Deixa un comentari