Mataró, poèticament inútil.

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l’Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

Taller de final de curs a càrrec del grup de Gent gran. Oriol Colomer dirigeix aquesta creació pròpia inspirada en poemes de Joan Margarit.

Una aproximació visual al Mataró engolit pel temps. No és un mer exercici nostàlgic, és una exploració poètica (tan tendra com cruel) que parteix dels versos de Margarit: “Ser vell és una mena de postguerra. Saber on són els refugis, ara inútils”.

Direcció: Oriol Colomer.
Intèrprets: Alfons de Alfonso, Carme Comas, Cristal Feijoo, Dúnia Perich, Isabel Riqué, Joan Piqué, Josep Castañé, M. Àngels Clopés, Magda Calpe, Montserrat Gabaldà, Montserrat Pera, Pere Rodríguez, Pilar Martínez, Ramón Villacampa i Ramona Parés.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Ho organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Informació

Població
Mataró
Activitat
Teatre i Dansa
Data
Dissabte, 2-6-18
Hora
20:00
Adreça
Can Gassol. Centre d'Arts Escèniques de Mataró. C/ d'Enric Prat de la Riba, 89

Deixa un comentari