Compositor, director musical, intèrpret… Manu Guix és un músic de cap a peus, polifacètic i carismàtic, que omple sales allà on actua. A Villa Bugatti podrem degustar el seu repertori amb un sopar d’alta gastronomia inspirat en el seu repertori.

Manu Guix ha gravat cinc treballs discogràfics en solitari: De Cabeza (2003); Manu Guix (2005); Onze Llachs (2008), Pas a Pas (2012) i Després de tot (2017) i ha participat en nombrosos musicals com a compositor, productor o director. Els seus últims musicals han estat La Jaula de las locas i La Tienda de los Horrores, amb un èxit important tant de crítica com de públic. Aquests treballs en el món de les arts escèniques l’han portat a rebre un gran nombre de nominacions i premis en certamens tan prestigiosos com els MAX o els Butaca.

Paral·lelament, també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio com el programa de TVE i Telecinco “Operación Triunfo”, en el qual ha estat professor de l’acadèmia en totes les edicions des de la creació del programa l’any 2001. També ha presentat el programa de Catalunya Ràdio, Els optimistes, Còmics a TV3 i el talent show per a 8TV, Encantats.

A les Nits de Villa Bugatti podrem Manu Guix sentir en directe, sense filtres, i el plaer per l’oïda anirà acompanyat d’un plaer gustatiu, gràcies a les creacions gastronòmiques del xef Toni Vallory, dissenyades expressament a partir de productes de proximitat.

Una experiència gastronòmica i musical en un entorn de somni i en bona companyia.

Informació

Població
Cabrera de Mar
Activitat
Concerts Música
Data
Divendres, 31-7-20
Hora
20:30
Preu
59
Adreça
Villa Bugatti. Ctra. Vilassar de Mar a Argentona, 56

Deixa un comentari