Manon Lescaut.

Inspirada en la novel·la homònima de l’abbé Prévost, Puccini va obtenir amb Manon Lescaut el seu primer gran triomf. La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música captivadora, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària «Sola, perduta, abbandonata» del quart acte.  L’acció ens situa en el context de la immigració de principis del segle XX amb el record d’Ellis Island com a rerefons.

El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots. El projecte es va iniciar el 2007 amb Òpera a la Platja que consistia en la retransmissió, a través d’una pantalla gegant i en fals directe, de l’òpera que s’estava representant en el propi Teatre. La Temporada 2014-2015, gràcies a la col·laboració de Televisió de Catalunya, i es va fer la retransmissió de La Traviata i uns quants municipis van fer arribar l’òpera a les seves poblacions a través de pantalles instal·lades a places i carrers. La tradició s’ha anat repetint durant les següents temporades i cada cop més poblacions participen al  Liceu a la fresca, fent gaudir de l’òpera a cada cop més públic.

DIADA ENOSOLIDÀRIA DO ALELLA
El Festival d’Estiu col·labora amb la jornada solidària organitzada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella dedicada a recaptar fons per a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) Miquel Valls, durant la retransmissió de l’òpera Manon Lescaut del 16 de juny a la Plaça de l’Ajuntament.

Informació

Població
Alella
Activitat
Teatre i Dansa
Data
dissabte, 16-6-18
Hora
22:00
Preu
Gratuït
Adreça
Plaça de l'Ajuntament, Alella

Deixa un comentari