Lion's Law + Alternate Action + Von Dänikens | La Clau -Revista gratuïta del Maresme

LION’S LAW sorgeixen per afrontar la realitat amb el millor Streetpunk europeu dels últims anys. Sens dubte, la banda que ha fet ressorgir França com una de les capitals de l’Oi! mundial. Els lleons de Paris han assaltat l’olimp de l’Oi! i s’han consagrat com un dels noms més sonats del gènere al voltant del globus. Presentaran en aquesta gira el seu nou EP, cantat íntegrament en francès, “Zonard”.
També tindrem per primera vegada des de 2010 als ALTERNATE ACTION a punt per obrir-se camí a través dels teus timpans. Després d’una dècada sota terra, Alternate Action està de tornada amb els membres originals, Greg (Glory Stompers, Subway Thugs, Lancasters, Bishops Green) com a vocalista, Matt (Bad Amps) a la bateria, Chris Scuz a la guitarra, més l’ajuda de Mike Thug (Subway Thugs, Emergency, Sydney Ducks, Suede Razors) al baix.
Des de Tarragona tindrem Von Dänikens els representants locals del Streetpunk ‘n’ Roll disposats a prendre’ns-ho mig seriosament d’una puta vegada. Estan acabant de gravar un nou disc que veurà la llum entre tarda i aviat.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Concerts Música
Data
Divendres, 5-4-19
Hora
22:00
Preu
Ant. 15 €. Taq. 18 €
Adreça
Estraperlo Club. Isidre Nonell, 9

Deixa un comentari