Let’s read!

Norwegian Wood de Haruki Murakami

Si teniu un nivell mitjà d’anglès i voleu practicar la lectura i la conversa en aquest idioma, la Biblioteca Municipal us ofereix una tertúlia literària on reflexionar entorn una lectura prèvia.

Sinopsi:

Considerada el clàssic modern per excel·lència de la literatura japonesa, i amb èxit aclapador arreu del món, Tòquio Blues narra l’educació sentimental d’un jove estudiant al Tòquio dels anys seixanta. Introvertit, tímid i seriós, Toru Watanbe s’enamora perdudament de Naoko, una noia continguda i impenetrable i pateix una crisi postadolescent que el porta a l’aïllament social i a la reclusió. Per sortir-ne, i davant les dificultats de la seva relació amb la Naoko, Toru es llança a una espiral de sexe esporàdic i un dia coneix la Midori, una noia vital, exuberant i plena de vida que revolucionarà el seu món ordenat i tranquil.

Tendra, escrita amb to melancòlic i sensual, i amb un ritme molt àgil, Tòquio Blues és una novel·la rodona i plena d’humor que beu de Salinger, Sylvia Plath i Harper Lee. Amb el Japó contemporani com a teló de fons, i ple d’influències occidentals, Haruki Murakami ens narra, amb una encertada i equilibrada mescla de malenconia i sentit de l’humor, les angoixes adolescents i el trànsit a l’edat adulta.

La conversa serà  conduida per l’Anna Llibre.

Informació

Població
Argentona
Activitat
Club de lectura
Data
diumenge, 10-6-18
Hora
19:00
Adreça
Biblioteca Municipal. C/ Gran, 3

Deixa un comentari