Perifèric Poetry: Laura Tomás i Iñaki C. Nazabal + micro obert.

Perifèric Poetry és un espectacle de micro obert de poesia que forma part d’una xarxa de micros oberts que connecta Mataró amb Sant Boi, Badalona i Terrassa. Hi té cabuda tot tipus de manifestació poètica, però es fa principal èmfasi en la poesia escènica. Aquesta activitat sempre l’obre un artista convidat per a l’ocasió i després s’obre un micro per a tota persona que vulgui pujar a l’escenari.

Laura Tomás va adquirir el grau universitari a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, on es va especialitzar en disseny sonor. Ha treballat en el món dels enregistraments de música, la sonorització de directes i la postproducció documental. Més tard, com a dissenyadora de so per a cinema i televisió. El 2015 es va iniciar en la poesia escènica. És part de l’elenc del Prostíbulo Poético de Barcelona i del grup de poesia en viu La vida puede ser la hostia.

Sentir és aprofundir en els sentiments encara que sigui a costa dels records. El poeta Iñaki C. Nazabal ho sap a “ciència certa” i així ho recita. Trobador d’esperances, trobem en els seus versos l’ànima que es reconstrueix i que, amb això, creix i floreix. Sap posar els dits on nosaltres posem el cor i posar l’accent on nosaltres posem tiretes… és la seva destresa. Capaç de retirar les tiretes i permetre que la sang corri pel seu camí, Iñaki guareix amb les seves paraules l’enquistat fet d’estar.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Poesia
Data
Dijous, 19-4-18
Hora
21:00
Preu
Taquilla inversa
Adreça
Cafè de Mar. C/ de Santa Rita, 1

Deixa un comentari