La vall de Cabrera de Mar a l’època medieval, el castell de Burriac.

Josep M. Rovira coordina un nou volum de la col·lecció de La Vall de Cabrera de Mar, patrimoni en 3D, que ara se centra en l’edat mitjana i el castell de Burriac. El llibre de Burriac ha comptat amb la participació d’especialistes en la matèria com ara Joan Carles Alay i Rodriguez, Joan Francesc Clariana i Roig, Rosa Isabel Garí i Lleixà, Antoni Llamas i Mantero, Enric Subiñà i Coll i Jaume Vellvehí i Altimira que han tractat diferents aspectes del castell com ara l’arqueologia, la història, Pere Joan Ferrer, el senyor del castell, la bruixeria, l’excursionisme o la conservació i destrucció del patrimoni.

El llibre presenta un estat de la qüestió dels coneixements que els arqueòlegs i historiadors tenen actualment de Burriac, amb voluntat divulgativa i amb il·lustracions que reconstrueixen el patrimoni amb tecnologia 3D.

A la presentació del llibre, a banda d’en Josep Maria Rovira, hi participaran l’Angel Puig, Regidor de Cultura i Patrimoni, l’Enric Subiñá, president del CEAJC, Jaume Vellvehi, president del GHCM i l’arqueòleg Joan Francesc Clariana.

Informació

Població
Argentona
Activitat
Presentació de llibre
Data
Dijous, 14-11-19
Hora
19:00
Adreça
Biblioteca Municipal. C/ Gran, 3

Deixa un comentari