La pintura d’Albert Moleón.

 

Exposició de pintura.

 

Natural de Barcelona i criat a Sant Andreu de Llavaneres. De professió publicista. A causa d’una malaltia el 2000, deixaria tota activitat laboral, dedicant-se exclusivament a la pintura. Per la seva professió i la seva vocació a la pintura, activitat que des de molt jove va practicar i estudiar, participant en cursos acadèmics de pintura, dibuix i arts plàstiques, acabaria sent aquesta la seva última vocació.

Se sent molt còmode i inspirat en l’Expressionisme Abstracte i l’Action Painting Abstracto, trobant a la pintura la millor manera d’expressar pensaments, idees i emocions. La influència de viure a la vora del mar Mediterrani l’influeix en el reflex dels colors i la seva llum, que transmet a totes les seves obres d’una forma de policromia de colors bàsics.

És una obra en què es reflecteix el subconscient interior del seu punt de vista. La curiositat que sent per tot allò que l’envolta o viu i que mostra de forma exquisida, com si cada instant deixarà l’empremta de la mà sota el control. Estudia exhaustivament els moviments abstractes històrics i viscuts, Impressionisme, Expressionisme, Orfisme, Action Painting…. Prenent nota de les pràctiques de molts mestres, per fer servir les seves tècniques, expressions i sentiments. Sempre buscant l’espiritualitat a cadascuna de les seves obres i reflectint la personalitat de l’artista.

Can Caralt presenta l’obra d’Albert Moleón. Aquest llavanerenc es va fer famós per haver protagonitzat de nen un anunci de la marca Donuts. Era l’any 1973 i, per tant, aquest 2023 se celebra el 50è aniversari de l’anunci. Aquesta efemèride serà present en la mostra

L’exposició s’inaugurarà el divendres 13 de gener a les 19.30 h. i es podrà visitar fins al 12 de febrer.

Horari:

Dimecres a divendres de 17 a 20 h.

Dissabtes, d’11 a 14 i de 17 a 20 h.

Diumenges, d’11 a 14 h.

 

Informació

Població
Sant Andreu de Llavaneres
Activitat
Exposició
Data
Divendres, 13-1-23
Diumenge, 12-2-23
Hora
A consultar

Deixa un comentari