Tribut a Janis Joplin i The Doors.

Janis Joplin va ser la primera dona blanca considerada una gran estrella del rock, símbol de la contracultura dels 60.

Va parlar de la seva vida i els seus sentiments, deia que feia l’amor amb 25.000 persones a l’escenari i després tornava a casa sola … Símbol de força i rebel·lia per a moltes dones de la seva època.

La Kozmic Band reprodueix a la perfecció el xou de Janis Joplin, la veu punyent de la Kozmic ens convida a un viatge a través del temps, un talent innat que permet la unió d’emocions molt fortes a través d’una veu que barreja de rock and roll, blues i soul.

Janis Joplin expressa perfectament els sentiments i ambicions de les noies de la generació elèctrica: ser tota una dona, però en igualtat a l’home; voler es lliure, però una esclava del veritable amor; rebutjar cada convenció antiquada, però saber tornar a l’elemental de la vida.

The Other Doors és una banda creada per a reviure la màgia d’un dels personatges i grups més mítics dels anys 60. Un potent directe, amb màxima fidelitat als originals ens dibuixen un repàs complet amb els temes més emblemàtics dels 6 discos de The Doors. Un viatge a través del temps i la història del rock. Roadhouse blues, Break on through, The end, Riders on the storm, Light my fire, Soul kitchen, Peace frog, LAWoman, Love me two times, When the musics ‘over, The unknown soldier, People are strange, Touch me, Five to one i moltes més.

El llegat de Jim Morrisson és recollit per aquesta banda. Celebrem el 40 aniversari de la creació de la banda californiana. Imprevisible, incandescent, excessiu i eixelebrat, però amb un increïble esperit artístic. Una llegenda de la història del rock. Cada generació ha pogut descobrir la llibertat amb The Doors.

 

Informació

Població
Badalona
Activitat
Concerts
Data
Divendres, 13-9-19
Hora
23:30
Preu
12,37 €
Adreça
Sala Sarau. C/ de Ramon Martí Alsina, 32

Deixa un comentari