ATENCIÓ: ACTIVITAT ANUL·LADA. 

Les havaneres i la cançó de taverna en la Plaça de Capitania és un clàssic esperat. Enguany el grup triat és BARCA DE MITJANA, composició que rep el nom d’un tipus d’embarcació que es construïa a les drassanes del Maresme, caracteritzada per tenir entre 19 i 21 metres i carregar fins a 100 tones de pes. Aquestes embarcacions duien 5 mariners i un capellà. A Premià de Mar, municipi originari d’aquest grup, hi figura aquesta imatge en l’escut de la vila i és per això que el grup municipal en va prendre el nom.

Barca de Mitjana neix el 1994, amb els primers assajos i en tenia vuit membres. Debuten a la festa major de la vila i des de llavors ha estat un no parar. La composició actual és de quatre persones, en Jaume Romaguera, el Joan Botey, el Jaume López i l’Adan Torres. Des d’aquella estrena acumulen 10 treballs discogràfics, el darrer “Enyorança”. Com no podia ser d’una altra manera, van actuar a la cantada de Calella de Palafrugell el 2000 i el 2005 i el 2007 a la de Palamós. En aquest recorregut, també han actuat a les Festes de la Mercè de Barcelona, a la Setmana Gran de Bilbao i han anat 20 anys a animar l’afició per l’havanera al Festival de Bermeo. El seu periple passa també per moltes places i escenaris del País Valencià, de la Catalunya Nord, de Galícia, Mallorca, Menorca, Cantàbria i com dèiem, diferents indrets del País Basc. Arriben a Badalona a tancar Festival d’un estiu ben especial.

Per a tots els públics. Activitat gratuïta amb reserva prèvia (taquilla inversa per a projectes solidaris).
Més info a experienciesportbadalona.com. Consultes a events@marinabadalona.cat i al tel. 933 207 500

Si us plau, si per raons de força major no podeu gaudir de la reserva de l’espectacle, allibereu-la perquè una altra persona la pugui aprofitar. Si us és impossible venir-hi, permeteu que una altra persona disfruti de l’espectacle. Hem de valorar l’oportunitat de l’accés gratuït a la cultura i no malbarar-ne’l.

 

 

Informació

Població
Badalona
Activitat
Festival Música
Data
Diumenge, 25-7-21
Hora
20:00
Preu
Activitat gratuïta amb reserva prèvia (taquilla inversa per a projectes solidaris).
Adreça
Pl. de Capitania del Port Esportiu i Pesquer de Badalona

Deixa un comentari