Judit Neddermann (Vilassar de Mar, 27 de març de 1991) és una cantant catalana. Ha format part de les formacions The Gramophone Allstars, Verd i Blau, Clara Peya, Luzazul i Coetus. El 2014 va llançar el disc en solitari Tot el que he vist (Temps Record). Ha rebut el Premi Descobertes del festival Strenes i el VII Premi Miquel Martí i Pol, del certamen Terra i Cultura (per la versió musical del poema El fugitiu, de Miquel Martí i Pol).

Amb el Quartet Brossa va enregistratr en 2014 un arranjament del cicle complet de lieder Viatge d’hivern de Franz Schubert, amb poemes de Wilhelm Müller en versió traduïda al català per Miquel Desclot.

El 2016 va publicar el segon disc, anomenat justament Un segon, amb vuit lletres pròpies, un poema de Daniel Vidal-Barraquer i Castells i una versió de Mikel Laboa.

El tercer disc, Nua, és del 2018. El nom del treball deixa entreveure la sinceritat i el compromís de l’artista, que explora el seu pas a la vida adulta celebrant els cicles que ens proposa la vida. Un àlbum de pop, folk i world music que va des de l’emoció més íntima a la reflexió més àmplia del món que viu, en un cant al seu poble que busca la llum.

Informació

Població
Teià
Activitat
Concerts Música
Data
Dijous, 19-7-18
Hora
22:00
Preu
6 €
Adreça
Can Barrera. C/ Berenguer Raudors, 20

Deixa un comentari