Concert-xerrada amb 6 rèpliques d’instruments originals d’època, reproduïts per violers especialitzats a partir de la iconografia medieval i dels escassos vestigis conservats.

José Luís Pastor és considerat una referència en el món de la Música Medieval i la corda polsada. Seriós, dinàmic i amb un exquisit treball interpretatiu, en els seus concerts, connecta fàcilment amb el públic, en els que aconsegueix de manera esplèndida mantenir l’interès i la varietat, i el seu virtuosisme tocant aquests instruments -cadascun amb el seu propi caràcter i afinació- és sorprenent. Una ocasió única d’acostar-nos al so original d’aquests testimonis que avui s’exposen en el silenci dels museus.

Els instruments utilitzats en aquest concert són rèpliques dels originals d’època, reproduïts per lutiers especialitzats a partir de la iconografia medieval i dels escassos vestigis conservats: llaüt castellà, viola de ploma, guitarra medieval, çinfonia de trasts, llaüt italià i cítola. Tatulón, la dansa medieval del plectre.

Concert dintre del XX festival de Música Antiga. De 25-26 de maig i de 1-2 de juny.

Informació

Població
Tiana
Activitat
Concerts
Data
Dissabte, 25-5-19
Hora
19:00
Preu
15 €
Adreça
Can Riera. C/ de Lola Anglada (al costat de la Biblioteca)

Deixa un comentari

Especial Festes de Nadal