25è Jazz en la Nit. 5 actuacions musicals d’artistes que han deixat petjada al festival i que són de primer nivell.

L’any passat la situació de plena pandèmia va fer impossible celebrar els 25 anys del Jazz en la Nit, i en conseqüència, hem decidit traslladar la programació prevista a l’edició d’enguany.  Concretament, la línia artística de la programació d’aquesta edició de celebració ha estat convidar a diferents músics que, per una o altra raó, han deixat empremta al Jazz en la Nit en les seves anteriors visites.

Un programa d’aniversari especial

Dijous 1 de juliol a les 22 h,  gaudirem del Blues i Boogie Woogie de Lluís Coloma qui presentarà el seu nou treball discogràfic, Piano Solo. Coloma és un pianista que ens ha visitat en diferents ocasions omplint de ritme i energia els jardins de can Figueres.

Divendres 2 de juliol a les 22 h, comptarem amb la presència d’un duet que reuneix a escena dos dels músics sens dubte més consolidats del jazz del nostre país, Andrea Motis i Ignasi Terraza, que ens faran viure i reviure petits grans moments.

Divendres 9 de juliol a les 22 h, us proposem redescobrir l’encreuament de camins de dues personalitats artístiques tan nítides com dúctils, el guitarrista Juan Gómez Chicuelo i el pianista Marco Mezquida. Flamenco, Jazz, música sense etiquetes… MÚSICA en majúscules.

Divendres 16 de juliol a les 22 h, Els Mambo Jambo tornen a Premià de Dalt, el per oferir-nos un show d’impacte ple d’energia que no deixarà ningú indiferent.

Divendres 23 de juliol a les 22 h, gaudireu d’una producció de luxe feta a mida per aquests 25 anys del Jazz en la Nit. La Big Band Maresme serà la protagonista d’aquesta vetllada, única i irrepetible, acompanyada de grans noms de l’escena musical del país que ens han visitat en edicions anteriors: Big Mama Montse, Jonathan Herrero, Susana Sheiman, Pere Martínez, Biel Ballester i Vicens Martin.

Compra d’entrades, només per Internet

Les entrades ja estan disponibles i únicament es venen per internet al web de CODETICKETS -per a garantir el control d’accés al festival- i ja les teniu disponibles. Enguany, amb el context de pandèmia, no hi haurà servei de ludoteca per als infants. L’aforament està limitat i hi haurà servei de restauració. Les entrades tenen un preu de 12€ i les persones menors de 25 anys, 9€ (inclosos els infants).

 

Informació

Població
Premià de Dalt
Activitat
Concerts
Data
Dijous, 1-7-21
Divendres, 23-7-21
Hora
22:00 h
Preu
12 € / 9 € els menors de 25 anys
Adreça
Jardins de Can Figueres

Deixa un comentari