Inspira.

Música.

Hi ha cançons que parlen de tu. Hi ha cançons escrites des del jo. O cançons que es miren el món en tercera persona. En l’univers d’Inspira, però, les cançons s’escriuen en plural. “Greta” és un disc que parla de nosaltres. De com afrontar junts, colze a colze, les noves situacions i reptes que la vida avui ens planteja.

Inspira és ja un grup de culte de l’escena barcelonina. Després de 10 anys de trajectòria i tres discos amb un creixent reconeixement de públic i crítica ara presenten una nova mutació amb “Greta” (Bankrobber, 2015), on les personals melodies de Jordi Lanuza, delicades i a la vegada poderoses, brillen amb llum pròpia apuntalades per una banda consolidada i més elèctrica que mai, amb Dario Vuelta (baix), Xavi Molero (bateria), Cristian Diana (guitarra elèctrica) i Fer Acosta (Omnichord).

“Greta” és un disc de revelacions, de descobrir tot el potencial que amaguem dins nostre. Un disc de benvingudes lluminoses puntuades amb petites gotes de nostàlgia. Però sobretot carregat d’optimisme en la seva dimensió més enèrgica. Cançons èpiques, radicalment romàntiques. D’alliberament: “Seguirem desfent els nusos, les històries que algun dia ens van fer mal”. Un disc que parla d’amistat, d’amor, d’espiritualitat. Inevitablement parla també d’algunes misèries quotidianes, però mai aconsegueixen desdibuixar l’energia positiva que desprèn tot el disc.

Compra les teves entrades aquí.

  • Descomptes i altres:
    Infants de 4 a 10 anys > 50% (Caldrà acreditar mitjançant DNI o Llibre de família).
    Menors de 0 a 3 anys > Entrada gratuïta ocupant seient amb els pares (Caldrà acreditar mitjançant DNI o Llibre de família).
    Carnet Gent Grande Cabrils > 50% (Caldrà acreditar mitjançant Carnet Gent Gran de Cabrils).

Organitzat per: Ajuntament de Cabrils.

Informació

Població
Cabrils
Activitat
Música
Data
Divendres, 6-5-22
Hora
20:30
Preu
Taquilla: 10€ Anticipada: 6€ (fins 1h abans de l'inici de l'espectacle)
Adreça
Centre Cívic La Fàbrica. C/ Domènec Carles, 21

Deixa un comentari