I Trobada Artesana del Baix Maresme

Horari:
9.00 h – Arribada i acreditacions

9.20 h – Benvinguda i salutació

9.30 h – Presentació de la Trobada
A càrrec de Francesca Tur, publicista especialitzada en el món de les tendències i dedicada a l’assessorament estratègic creatiu per a marques.

9.45 h – Conversa inspiracional
Aportar inspiració i motivació és l’objectiu d’aquesta conversa on s’establirà un diàleg entre emprenedors creatius amb trajectòria i una professional de les tendències.
A càrrec de Francesca Tur, publicista especialitzada en el món de les tendències, Andrea Ayala, dissenyadora de moda i docent a les escoles LCI i ESDI i Luca Hugo Brucculeri, dissenyador efímer d’espais temporals barrejant el disseny, l’art i l’artesania.

10.45 h – Pausa-cafè

11.00 h – Taller creatiu Imagina, crea, atreveix-te
Amb aquest taller creatiu aconseguirem comprendre i exercitar la creativitat des d’una perspectiva individual i col·lectiva per generar idees innovadores.
A càrrec de Lucas Daglio, director creatiu i fundador de Stay Hungry Stay Foolish i Guadalupe González, directora d’art i dissenyadora. Presentació a càrrec de Francesca Tur.

12.10 h – Xerrada workshop: Com fer-te amic del màrqueting i les vendes
Amb aquesta xerrada workshop descobriràs què fa que la personalitat del creador tendeixi a evitar el màrqueting i les vendes i estratègies per començar a millorar en aquestes àrees del negoci i fins i tot a gaudir-les!
A càrrec de Mònica Rodríguez, mentora de negocis, formadora, autora i speaker especialitzada en Slow Business i fundadora d’Empresas Creadoras, una escola de negocis per a creadors i creatius. Presentació a càrrec de Francesca Tur.

13.20 h – Presentació del repte artesanal participatiu del Baix Maresme
A càrrec d’artesans i artesanes locals.

13.35 h – Cloenda

 

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Trobada
Data
Dimarts, 25-1-22
Hora
9 - 14
Preu
Gratuït
Adreça
Edifici Centre (Sala Joan Comellas). C/ de Josep Pujadas Truch, 1

Deixa un comentari