Cicle SonagustGessamí Boada

 

La cantant i compositora Gessamí Boada neix a Mataró el 1989. Amb només 7 anys entra en contacte amb la música a través del piano, però descobreix la seva veu molts anys més tard. Estudia al Taller de Músics, es forma en songwriting a Alemanya (Popakademie Baden-Württemberg) i es gradua en Cant Modern i Jazz a l’ESMUC (2017).

El 2018 publica “White Flowers” (Segell Microscopi), el seu primer treball discogràfic, amb onze temes originals a mig camí del jazz i el pop amb col·laboracions com la de Judit Neddermann o Vic Mirallas. Un disc amb el que ha rodat pràcticament per tot Catalunya durant dos anys sense parar. Ha girat per sales com el Jamboree Jazz Club, Tradicionàrius, el Sant Andreu Teatre, l’Auditori de Sant Martí o per cicles com El So de les Cases de Vic, Músiques Tranquil·les de Mataró, Festival Di(vi)nes de Reus…

Paral·lelament al seu projecte, del 2018 al 2019 forma part de la formació femenina WOM’s collective com a pianista i cantant i grava el disc homònim. El 2019, col·labora al single de Gertrudis Si tothom calla i a l’àlbum de debut del compositor italià Alessandro Berghella, Waves of Sand – The Inevitable Downfall (LaCupula). A l’inici de la pandèmia publica el single Dust in the Sky, dedicat a totes les víctimes. També canta al single Mosaic de la formació valenciana de jazz y neo soul Pete Lala al seu àlbum debut Colors (2020).

El 2020 publica el seu segon disc On començo jo (Segell Microscopi), on fa un pas endavant amb noves cançons amb noves sonoritats i noves col·laboracions: Elena Gadel, Henrio (Enric Verdaguer) i Alessio Arena. Un àlbum amb que es reafirma com a una de les veus més potents del panorama musical català.

Informació

Població
Arenys de Munt
Activitat
Concerts
Data
Divendres, 11-3-22
Hora
20:30
Preu
Ant. De 4 a 12 €. Taq. de 6 a 14 €
Adreça
Sala Corrioles del Centre Moral. Rambla Francesc Macià, 57

Deixa un comentari