Gala internacional de magia. XVIII Memorial Li-Chang.  I sembla que va ser ahir que tot just començava a caminar, oi? Doncs divuit ja. Per això, enguany estem de celebració! L’Alberto de Figueiredo, un dels mags amb més savoir faire del panorama actual, és tan simpàtic que ens ha insistit a venir a fer de mestre de cerimònies.

El Felipe Mejías, un virtuós en la tècnica del Sand Art, una disciplina tan bella com poc coneguda, diu que ens portarà el pastís des de Jerez de la Frontera. El francès Mikael Szanyiel, un expert a jugar amb la música i la mímica per mostrar-nos, amb molt d’humor, les peripècies màgiques d’un cantant d’òpera, ha insistit a portar-nos el cava pel brindis. El belga Aaron Crow que, sense dir ni una sola paraula, sap combinar l’emoció de la màgia i la tensió del suspens com ningú, diu que vindrà a fer-nos un regal sorpresa…
I, des de Rússia, l’Ivan Necheporenka, guanyador del Grand Prix del campionat mundial, ens vol obsequiar amb una actuació basada en l’heroi dels contes russos Iván Zarevich.

Finalment, tot i que els hem dit que no calia, que de veritat, que no era necessari…, l’Arkadio & Bella, artistes guanyadors del Festival Internacional de Màgia de Montecarlo, han insistit a venir per ajudarnos a bufar les espelmes.

Horari:

  • Divendres 23 de febrer a les 21h. Abonament B
  • Dissabte 24 de febrer a les 21h
  • Diumenge 25 de febrer a les 12h
  • Diumenge 25 de febrer a les 19h. Abonament A

 

Informació

Població
Badalona
Activitat
Teatre i Dansa
Data
divendres, 23-2-18
diumenge, 25-2-18
Preu
20 € Excepte diumenge a les 12 h. Preu 14 €
Adreça
Teatre Zorrilla. C/ Canonge Baranera, 17

Deixa un comentari