DIVENDRES 15 DE DESEMBRE

18.30h Plaça de l’Ajuntament. Encesa dels llums de Nadal! Concert de la Coral Municipal d’Alella i Coral En-cantada de l’Escola La Serreta d’Alella. Xocolatada, neules i cava. Paradetes del Comerç (a partir de les 17h).

20h Can Lleonart. Concert Música de piano en la Marató. Concert de Hisako Hiseki a les Golfes de Can Lleonart. La Marató de TV3.

DISSABTE 16 DE DESEMBRE

10 a 20h Rambla d’Àngel Guimerà i Plaça dels Germans Lleonart. Fira de Nadal.

10 a 13h Pavelló Municipal d’Esports. Exhibició de taekwondo, patinatge i gimnàstica rítmica, a càrrec d’alumnes de l’Escola d’Iniciació Esportiva.  La Marató de TV3

10.30 a 14.30h Inici i final de trajecte: carrer de les Heures i carrer Àfrica. Trenet de Nadal. Consulta el recorregut i els horaris a www.alella.cat/trenetdenadal.

11 a 14h Plaça de l’Ajuntament. Rocòdrom, tirolina, llits elàstics i inflable infantil.

11 a 14h Pista del carrer Àfrica. Inflables infantils.

12h Rectoria de Sant Feliu d’Alella. Exposició de diorames i pessebres. La Marató de TV3.

13 a 14.30h Oficina de Turisme. Enotast. Proposta de degustació de vins DO Alella per a descobrir curiositats sobre el tast i les harmonies. A càrrec d’Eli Vidal, sommelier.  Preu 7 €. No cal inscripció prèvia. La Marató de TV3.

13 a 14.30h  Can Lleonart. Mostast. Taller didàctic, dirigit per una pedagoga i adreçat a infants de 3 a 12 anys amb jocs, manualitat i molta diversió! Preu 3 €. Cal inscripció prèvia.  La Marató de TV3.

16.30 a 20.30h Inici i final de trajecte: carrer de les Heures i carrer Àfrica. Trenet de Nadal. Consulta el recorregut i els horaris a www.alella.cat/trenetdenadal.

17 a 20h Pati de Can Lleonart. Fem cagar el Tió… tot jugant! (espectacle i jocs gegants per infants i pares).

17 a 20h Plaça de l’Ajuntament. Rocòdrom, tirolina, llits elàstics i inflable infantil.

17 a 20h Pista del carrer Àfrica. Inflables infantil.

20h Església de Sant Feliu. Trobada de Corals. Concert a càrrec de la Polifònica Joia d’Alella, Coral Municial d’Alella i el grup vocal de l’escola de música Ressò. La Marató de TV3.

DIUMENGE 17 DE DESEMBRE

10h El Bosquet. 10è Cros d’atletisme d’Alella. Més informació a www.alella.cat/crosalella La Marató de TV3.

10 a 14h Rambla d’Àngel Guimerà i Plaça dels Germans Lleonart. Fira de Nadal.

10.30 a 14.30h Inici i final de trajecte: carrer de les Heures i carrer Àfrica. Trenet de Nadal. Consulta el recorregut i els horaris a www.alella.cat/trenetdenadal.

11h Pati de Can Lleonart. Taller infantil de pessebres i xocolatada. La Marató de TV3.

11h Pati de Can Lleonart. Venda de carabasses, activitats infantils, venda de llenya i casetes de suro per al pessebre, a càrrec de l’ADF Alella. La Marató de TV3.

11h Pati de Can Lleonart. Plantada de la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d’Alella, amb la col·laboració dels Timbalers del Most. La Marató de TV.

11 a 14h Pista del carrer Àfrica. Cars ecològics.

11.30h Punt de trobada: pati de Can Lleonart. Excursió familiar, a càrrec de l’ADF Alella. La Marató de TV3.

12h  Pati de Can Lleonart. Taller obert de timbals, a càrrec dels Timbalers del Vi d’Alella. La Marató de TV3.

18h Pavelló Municipal d’Esports. Bingo de Nadal al Pavelló Municipal d’Esports, a càrrec del Casal d’Alella. La recaptació d’un cartró es destinarà a La Marató de TV3. La Marató de TV3.

Informació

Població
Alella
Activitat
Altres Activitats Esport Exposició Fira Infantil Mercat Música Taller
Data
divendres, 15-12-17
diumenge, 17-12-17
Adreça
Diversos indrets

Deixa un comentari