Fira del bolet y la natura 2018

Presentació de la Fira del Bolet i Conferència:  a càrrec del Dr. Enric Gràcia, micóleg.

Dijous 25 d’octubre, a les 20 h., al Museu Arxiu.

Dissabte 27 d’octubre

Surt al bosc i col.labora amb la Mostra de Bolets, d’11 a 13 h. Sortida familiar organitzada per anar a buscar bolets a càrrec de Toni Marí, del Centre de Documentació del Parc, i de Toni Sanchez, boletarire. Punt de trobada: Dolmen de la Roca d’en Toni, a les 11 del matí. Cerqueu fins a tres exemplars de la mateixa espècie i porteu-los al Museu Arxiu per incorporar-los a la Mostra de Bolets.
29a Mostra de Bolets, al Museu Arxiu, de 18 a 21 h. Exposició de les diferents espècies de bolets i les seves principals caracterís-tiques classificades pels Amics dels Bolets i col.laboradors. Tastet de bolets, a l’era del Museu Arxiu, de 18 a 21 h. Degustació d’una cassoleta de bolets amb botifarra esparracada, cuinada a l’era del Museu Arxiu, acompanyada d’una llesca de pa i una copa de vi.

Diumenge 28 d’octubre

19a Fira del Bolet i la Natura, de les 10 a les 20 h., al carrer Marquès de Barberà Parades de bolets frescos i assecats, cistells, llibres, taller de cistelleria, embo-tits de bolets, melmelades i patés de bolets. A les 10.30 h., inauguració oficial de la Fira a càrrec de les autoritats assistents.
29a Mostra de Bolets, de 10 a 20 h. Exposició de les diferents espècies de bolets i les seves principals caracterís-tiques classificades pels Amics dels Bolets i col.laboradors. Xics de Xurrac, de les 11 a les 14 h., a la Placeta Barberà Una col.lecció de jocs de gran format ambientats en el món casteller, a càrrec de Tombs Creatius. Lliurament del Bolet d’Or, a l’era del Museu Arxiu, a les 13 h. Reconeixement de l’Associació Amics dels Bolets a un vilassarenc o vilassa-renca que s’hagi distingit en la seva dedicació al nostre poble en les activitats culturals, socials o esportives. Tastet de bolets, a l’era del Museu Arxiu, de 10.30 a 14.30 h. Degustació d’una cassoleta de bolets amb botifarra esparracada, cuinada a l’era del Museu Arxiu, acompanyada d’una llesca de pa i una copa de vi.

Activitat complementària:

Open- housem visita lliure al patrimoni de vilassar

Diumenge 28 d’octubre: d’11 a 14 h. i de 17 a 20 h. Punt d’informació Open House: Museu Arxiu de Vilassar de Dalt Forns romans de la Fornaca. Terrisseria romana. C/. Eduard Calvet i Pintó, s/n / Passeig de la Fornaca Celler de can Bruguera. Gran celler amb diferents espais coberts amb volta catalana de rajola i arcs de plec de llibre. C/. Ignasi Iglesias, s/n. / Pàrquing de la Quintana Carrer de cases de cós – Carrer Santa Engràcia. Vista exterior d’un carrer de cases de cós, tipologia tradicional local. Fàbrica de can Manyer. Seu de la Biblioteca, amb voltes sobre pilars de fosa i la superfície amb paviment hidràulic més gran de Catalunya. Plaça de Miquel Martí i Pol, 6. Teatre de la Massa. Màxim esplendor de la volta catalana amb una cúpula de 17 metres de diàmetre. Visita exclusivament d’11 a 14 h. – Plaça del Teatre, s/n. Cal Notari. Masia senyorial de tres cossos reconvertida per a diversos habitatges. Visita al distribuïdor. C/. Sant Miquel, 9 Can Banús (Museu Arxiu de Vilassar de Dalt). Visita a la planta baixa de la masia i jardí romàntic on s’ubica la Fira del Bolet i la Natura. C/. Marquès de Barberà, 9 Exposició: 5a Mostra d’Arquitectura del Maresme i 2a Edició Premi Puig i Cadafalch del Maresme. Museu Arxiu de Vilassar de Dalt – Del 13 al 28 d’octubre del 2018

Amb la col•laboració de:
Ajuntament Vilassar de Dalt

Informació

Població
Vilassar de Mar Vilassar de Dalt
Activitat
Fira
Data
Dissabte, 27-10-18
Dijous, 25-10-18
Hora
20:00
Adreça
Museu Arxiu de Vilassar de Dalt

Deixa un comentari