Festival romà: XV Magna Celebratio.

Arriba la XV Magna Celebratio que aquest any tindrà el déu Bacus (lligat al vi i al teatre, dos elements molt importants a la ciutat de Baetulo) com un dels protagonistes de la festa. Les demostracions de reconstrucció històrica, rigorosament documentades, permetran compartir la pràctica d’oficis molt diferents tal com eren a l’època dels romans i donaran a conèixer diversos aspectes de la vida quotidiana.

Qui vulgui experimentar en primera persona, ho podrà fer participant en tallers especialitzats dirigits tant a grans com a petits. També hi haurà la ja imprescindible biga (carro tirat per dos cavalls) que passejarà nens i nenes, talment com ho devia fer a la Baetulo de 2.000 anys enrere. I, com cada any, s’oferiran xerrades, espectacles i presentacions, sense oblidar que, qui ho vulgui, podrà prendre plats elaborats segons les receptes dels clàssics llatins, en alguns restaurants de la ciutat.

L’activitat es portarà a terme amb la col·laboració de diferents professionals, i, sobretot, del Grup de Reconstrucció Històrica de Badalona, vinculat al Museu.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Conferència Espectacle Infantil Presentació Xerrada
Data
Dijous, 25-4-19
Diumenge, 28-4-19
Pàgina web
http://www.museudebadalona.cat/

Deixa un comentari