17a edició del Festival d’Estiu.

 

El Festival d’Estiu escombra cap a casa. La música amb segell alellenc tindrà un pes important en aquesta  17a edició que se celebra del 2 al 17 de juliol. A més de la veterana Coral Joia d’Alella, enguany actuarà per primera vegada a l’idíl·lic escenari dels Jardins del Cal Marquès el reconegut baríton alellenc Joan J. Ramos. Les entrades es poden adquirir a partir de l’1 de juny a l’Oficina de Turisme i per Internet a partir del 4 de juny.

  • Non stop gospel 20 amb The Gospel Viu Choir. Dissabte 2 de juliol, a les 22 h, al Parc de Can Sors. Els The Gospel Viu Choir (Tgv) porten la gira nacional de celebració dels seus 20 anys dalt dels escenaris la seva última producció: Non Stop Gospel 20. Gratuït.
  • Òpera en concert: Orfeo i eurídice de gluck. Coral Joia d’Alella. Diumenge 3 de juliol, a les 20 h, a l’Espai d’Arts Escèniques. La Coral Joia d’Alella presenta la seva nova proposta, l’òpera Orfeo i Eurídice, en col·laboració amb el grup de cambra Fémina i la Coral Nova Ègara de Terrassa. Una òpera en tres actes del compositor alemany Christoph Willibald von Gluck basada en el mite d’Orfeu. Preu: 12/10  €.
  • Vetllada musical de prop per Joan J. Ramos. Divendres 8 de juliol, a les 22 h, als Jardins de Cal Marquès. El baríton alellenc Joan J. Ramos us farà partícips de les seves emocions, records i sentiments viscuts al llarg de la seva vida artística de més de trenta anys. Espai de Food Trucks a partir de les 19.30h, per degustar vins de la DO Alella i propostes gastronòmiques. Preu: 18/15 €.
  • A feeling Good per Joan Vázquez. Dissabte 9 de juliol, a les 22 h, al celler Bouquet d’Alella. Joan Vàzquez interpreta amb molt de swing les seves particulars versions d’estàndards de jazz. També podràs conèixer els vins del celler Bouquet d’Alella, i sopar a càrrec del Restaurant El Nou Antigó. Preu: 18 €.
  • Sessions de vi amb Delafé DJ + Axel Pi (Sidonie) DJ. Diumenge 17 de juliol, de 12 a 16h, al celler Alta Alella. Una vetllada per viure amb els amics i la família, on no faltaran els vins d’Alta Alella i del Celler de les Aus per maridar amb la música en directe. Preu: 18 €.

Informació

Població
Alella
Activitat
Concerts Festival Música
Data
Dissabte, 2-7-22
Diumenge, 17-7-22
Hora
Consultar
Adreça
Jardins de Cal Marquès, Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella i al Parc de Can Sors

Deixa un comentari