Festa Tots Som Blaus

A càrrec de la Fundació Junts Autisme.
Un any més torna la festa de conscienciació sobre l’autisme a càrrec de la Fundació Junts Autisme en col·laboració amb l’Ajuntament d’Arenys i altres entitats i empreses del poble. Enguany tenim un programa ple d’activitats per a tots els públics que culminarà amb la celebració d’una fideuà popular a l’interior del Centre Cultural Calisay.

L’horari d’activitats és el següent:

10:30 h: Començarà la Cercavila per part de Petits Musicae pel poble convidant a tothom a venir-nos a veure davant del Calisay, a la Riera d´Arenys, on hi haurà inflables, jocs gegants i un gran escenari que acollirà molts espectacles durant el matí.

11:00 h: S´obriran els inflables i els jocs. El preu per a participar és d´1€ per a tot el dia. El tiquet es podrà obtenir a la paradeta de Junts Autisme. A la mateixa paradeta també vendrem els tiquets de la fideuà (5€ que inclouran, fideuà, beguda, pa i postres).

11:00 h: Acte institucional. Es presentarà la campanya d´enguany (que es llençarà el proper dia 20 de març), es farà un manifest sobre els principis de la Fundació, l´autisme i les necessitats que hem individualitzat i que reclamarem a les administracions pertinents.

11:30 h: Espectacle de la companyia Liant la Troca. Un espectacle inclusiu protagonitzat per persones amb diversitat funcional que remourà consciències.

12:15 h: Espectacle “Molar” de Quim Bigas. Un recorregut per la vanitat de la societat actual, sobre de quina manera volem agradar, què és agradar i si agradar s´obté en detriment d´altres coses.

13:00 h: Concert Bipolar, el grup que tant ens està ajudant en aquesta campanya, enguany ve de manera solidària a fer un concert d´una hora a Arenys!

14.15 h: Jo us veig multitudinari. Suma´t a la campanya d´aquest any fent un Jo us veig amb tots i totes les que vindran a la festa!

14:30 h: Inici fideuà popular

15:00 h: Concert Guillem Gené, aquest eclèctic cantant de pop acústic ens deixarà amb la boca oberta amb les seves versions de Lana del Rey i altres artistes actuals.

16:00 h: La festa acabarà amb un sorteig solidari de productes ecològics i de km 0 de la botiga online El Detallista.

Tots els diners recaptats es destinaran a projectes solidaris per a les persones amb autisme i les seves famílies

Lloc:

Ho organitza: Fundació Junts Autisme.

Informació

Població
Arenys de Mar
Activitat
Festes
Data
Diumenge, 7-4-19
Hora
10:30 - 17:00
Preu
Preu inflables i jocs gegants: 1 € 
Adreça
Sala Polivalent i Pati del CC Calisay. Riera de la Fita

Deixa un comentari