Diumenge 17/11/19 es farà el Concert de Sant Andreu, amb l’actuació de Camerart-Orquestra del Maresme.

Divendres 23/11/19 hi ha programada una visita comentada per la vila, que porta per nom Llavaneres entre el Renaixement i el Modernisme una caminada popular organitzada per El Casal de Llavaneres.

Dilluns 25/11/19  es farà la lectura del manifest del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, i hi haurà un taller de defensa personal organitzat per l’entitat SI DONA.

Divendres 29/11/19  arrencarà la Festa Major de Sant Andreu 2019 amb un esdeveniment molt especial: la Nit Jove; que comptarà amb l’actuació dels grups Anada, The Tyets, La Banda Biruji i DJ Hochi. El mateix dia a les 22 h hi haurà també la funció de teatre Casa en venda, a càrrec de La Inestable, a la sala polivalent d’El Casal de Llavaneres.

Dissabte 30/11/19 al matí, el programa donarà pas al 26è Torneig de Golf de Sant Andreu, al Torneig de Ràpides d’escacs, a la solemne Eucaristia presidida per monsenyor Jaume González-Agàpito i a una sessió matinal de música amb Abel Munné. Durant el concert i a benefici de La Marató de TV3 es podran degustar cuines del món, escudellada solidària i un vermut republicà.

Ja a la tarda tindrà lloc un dels actes més destacats de tota la programació. A les 16.30 es farà una rua de presentació de les colles participants del Llavatraka i una hora més tard començarà aquesta cinquena edició del concurs de percussió amb la participació de diverses colles d’arreu del territori. Per la nit hi haurà concert i ball amb l’Orquestra Girasol, tot plegat a la carpa del parc de Ca l’Alfaro.

Diumenge 1/12/19 es farà al migdia la tradicional cercavila de gegants i la ballada final al parc del Primer d’Octubre, que comptarà amb la participació dels gegants de Canet de Mar, Cervera, Lloret de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Torelló, Vilafranca de Conflent, Vilobí d’Onyar i els de Sant Andreu de Llavaneres. A la tarda el taller de circ amb Malaboig i la darrera funció de l’obra Casa en venda, tancaran els actes de la Festa Major de Sant Andreu 2019.


Informació

Població
Sant Andreu de Llavaneres
Activitat
Festa Major Espectacle Infantil Música
Data
Diumenge, 17-11-19
Diumenge, 1-12-19

Deixa un comentari