Festa Major d’estiu 2022.

 

Diumenge 31

 

19.30 h – A la plaça de Vendre. Arribada i encesa de la flama del correllengua. Lectura del Manifest del Correllengua a càrrec de na Margarida Colomer i Rovira, pedagoga i historiadora del Maresme. Presentació del programa d’actes a la nostra vila i lectura de poemes i textos de Joan Fuster, Gabriel Ferrater i Guillem Viladot (en el centenari del seu naixement) i de Dones poetes de la Maresma seleccionats i llegits pel col·lectiu argentoní Lectures en Veu Alta. Durant l’acte lliurarem un diploma d’agraïment a na Margarida Colomer i Rovira, a en Josep Lladó i Pascual i en Lluís Serra i Vives, i a l’Agrupament Escolta Arrels. Conduirà l’acte en Xavier Amatller ‘Notxa’.

 

Dimarts 2

 

19.30 h – A la plaça Nova. Dansa urbana. Ritme del carrer, de la cia. Banda street grove. Un pot de grafiti, una vella ràdio o una acció tan quotidiana com esperar l’autobús poden convertir-se, amb una mica d’imaginació, en el motor per oblidar l’avorriment i començar a crear ritme.

20.30 h – A l’escola Bernat de Riudemeia. Vespre de gòspel. Què millor que passar un vespre escoltant música gòspel? L’Argentona Cor de Gòspel us ofereix un repertori que us encantarà, cantant sempre des del Cor. No dubteu a venir a passar una bona estona amb nosaltres amb la família i amics. A càrrec d’Argentona Cor de Gòspel. Transmès en streaming al web municipal www.argentona.cat i al canal de l’Ajuntament a Youtube.

21.30 h – Sortida de l’Ajuntament en cercavila. Correfoc infantil. Correfoc infantil amb els Banyetes d’Argentona i la Polseguereta. Un acte per a totes les edats però especialment per als infants a qui els agrada gaudir del foc i de la gresca. Consulteu els Consells de Seguretat per als actes de foc. Hi col·labora: Pizzeria Peperoni.

23 h – A la plaça Nova. Concert Periferia de Clara Peya. Un nou repertori de cançons profundes i compromeses combinades amb passatges instrumentals d’un pianisme magnètic. El baix elèctric, la bateria i l’electrònica completen cada cançó de manera crua i preciosista, recreant aquests espais de trànsit on cada petit detall és tan intens com imprescindible. Regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBI.

 

Dimecres 3

 

9 h – Sortida de la plaça de l’Església. Durada: 3 hores. Descoberta dels arbres del món sense moure’s d’argentona. Visita guiada pels carrers, places i jardins d’Argentona per conèixer els arbres i saber d’on són originaris, guiats per l’enginyer de forests i naturalista Oriol Bassa.Es recomana portar gorra i calçat còmode per caminar. Ho organitza: Natura Maresme

D’11 a 14 h – Al carrer de Dr. Samsó. Tobogan d’aigua (slide water). Després de l’èxit inicial que va tenir l’activitat, aquesta vegada hi haurà dos tobogans alhora per doblar la capacitat de diversió. Hi col·labora: Finques Eduard. Cal inscripció prèvia

18.45 h – A la plaça de l’Església. Coetada (repicada de campanes i llançament de coets). Donem la benvinguda a la Festa Major d’enguany amb la tradicional repicada de campanes i llançament de coets. Consulteu els Consells de Seguretat per als actes de foc. Hi col·laboren: Diables d’Argentona i Parròquia de Sant Julià

19 h – De les escales de l’Església a l’Ajuntament. Cercavila de gegants. Per veure el recorregut, consulteu el mapa. Ho organitzen: Colla de Geganters i Grallers d’Argentona. Hi col·laboren: Bar Avenida , El Centru, Can Cachi i Bar Crismi

Tot seguit – Davant el Saló de Pedra. Dormida de gegants. Tradicional dormida, després de la Cercavila de Gegants. Ho organitzen: Colla de Geganters i Grallers d’Argentona, acompanyats dels Nois del Vici. Hi col·laboren: Bar Avenida, El Centru, Can Cachi i Bar Crismi

22.15 h – Des de la plaça Nova fins a la plaça de Vendre. Crida al pregó amb Futbol Club Argentona (FCA) I l’Always drinking marching band. Aquesta espectacular marching band, amb més ritme que mai perquè celebra el seu 25è aniversari, ens guiarà fins al lloc i moment d’inici del pregó.

22.45 h – Des de la Casa Puig i Cadafalch. Pregó de Festa Major.  El tradicional Pregó de Festa Major d’enguany anirà a càrrec del Club de Futbol Argentona (FCA), que enguany compleix 100 anys. Transmès en temps real al web municipal www.argentona.cat i al canal de l’Ajuntament a Youtube.

NIT BOJA

A les 23 h – Des de davant de l’Ajuntament fins a la plaça Nova. Correfoc dels Diables d’Argentona. Els Diables d’Argentona llançaran el tret de sortida a la nit més boja de l’any acompanyats de la Polseguera i també dels Diables de Gràcia. Ha arribat el moment de córrer, ballar i saltar sota les espurnes! Per veure el recorregut, consulteu el mapa. A càrrec de Diables d’Argentona. Consulteu els Consells de Seguretat per als actes de foc. Hi col·laboren: Fos Mecanitzats i 121 Energy.

Tot seguit – A la plaça Nova. Nit boja amb Hotel Cochambre. Torna a l’escenari l’emblemàtic grup que ha revolucionat els concerts de versions. Podrem gaudir d’un ampli ventall de temes que van des de Barrio fins a Depeche mode, passant per Bon Jovi, Rafaella Carrá, Maná, Xuxa, Pereza o Bruno Mars, entre d’altres. Hi col·labora: La Teva Barra.com

En acabar – A la plaça Nova. Always drinking marching band. El ritme alegre i contagiós dels Drinking farà que el ball i la música continuï al mig de la plaça Nova a l’entreacte.

Sense pausa – A la plaça Nova. Nit boja amb Banda Neon. El seu repertori comprèn des dels millors temes mítics de disco dels 80 fins al reggaeton més actual, passant per la millor rumba i rock de tots els temps. Bons ritmes i ball assegurat per a la nit més boja de l’any. Hi col·labora: La Teva Barra.com.

 

Dijous 4

 

6 h – Des de la plaça del Molí i per diferents carrers de la vila. Matinades & cercavila amb l’Always drinking marching band. L’Always Drinking Marching Band ens tornarà a acompanyar en cercavila per començar amb bon ritme la matinada. Hi col·laboren: Veïns i comerços d’Argentona. Agraïments: Diables d’Argentona.

7 h – A la Font de Sant Domingo. 72a Festa del Càntir. Posta dels càntirs de l’any. Preparació per a la benedicció i venda del Càntir de disseny de Carme Pinós amb la coordinació de Quim Larrea. Hi col·la: Amics del Museu del Càntir i Forn de Llenya Can Moré.

8 h – Sortida de la Paret de les Mentides i arribada a l’Ajuntament. Despertar geganter. Ho organitza: Colla de Geganters i Grallers d’Argentona. Hi col·laboren: Pastisseria Roser i Rostisseria Can Doro.

9.30 h – Davant la Font de Sant Domingo. Concentració dels domingos d’Argentona. Acompanyament a l’Ofici en honor a Sant Domingo per part de les autoritats i Domingos d’Argentona, juntament amb els Gegants d’Argentona.

10 h – A l’Església Parroquial de Sant Julià. Acte religiós. Ofici en honor a Sant Domingo. Presidit pel Rector de la Parròquia d’Argentona, Mossèn Álex Marzo. Durant l’Ofici, la Coral Càntir d’Or interpretarà la Missa Pontificalis de L. Perosi, sota la direcció de Glòria Suari, acompanyada per Carme Solé a l’orgue, amb la col·laboració de l’Angela Suárez solista i de les corals dels pobles veïns. Durant l’ofici es farà la tradicional ofrena del ciri i del càntir. Transmès per Ràdio Argentona

72a Festa del Càntir.

10 h – Al Museu del Càntirmuseu_cantir. Obertura del museu del càntir i les exposicions.

10.30 h – A la plaça de Vendregran_xarbotada. Gran Xarbotada. Jocs infantils a l’entorn del càntir i Aixecadeta infantil. Premis per a tots els participants. Ho organitza: Amics del Museu del Càntir. Hi col·labora: Museu del Càntir.

La Xarbotada.

En acabar l’Ofici de Festa Major, cap a les 11.30 h – Des de la plaça de l’Església fins a la Font de Sant Domingoxarbotada. Tradicional processó amb els gegants i els capgrossos Xarbotaires i els Caps de Càntir fins a la Font de Sant Domingo, com a preludi de la benedicció dels càntirs i el Vot de Poble.

11.45 h – a la font de Sant Domingovot poble. Vot de poble. L’alcaldessa d’Argentona renovarà el vot fet per la Vila des del segle XVII. Transmès per Ràdio Argentona i en streaming al web municipal www.argentona.cat i al canal de l’Ajuntament a YouTube

En acabar el Vot de Poble – a la Font de Sant Domingo. Acte religiós. Benedicció de les aigües i dels càntirs de l’any. Tradicional benedicció de les aigües de la font i dels càntirs de l’any i renovació del Vot de Poble a càrrec de l’alcaldessa d’Argentona. Venda de càntirs a la parada del costat de la font. Transmès per Ràdio Argentona.

Després de la benedicció – Des de la Font de Sant Domingogegants càntir. Cercavila de gegants acompanyats per la banda musicargentona. Per veure el recorregut, consulteu el mapa. Ho organitzen: Colla de Geganters i Grallers d’Argentona. Hi col·laboren: Pastisseria Roser i Rostisseria Can Doro.

72A FESTA DEL CÀNTIR

12 h – A la plaça de Vendre. Aixecada de càntirs de 10 a 200 kg. Categories masculina i femenina, premis de 200 €, 100 € i 50 € + trofeu per als tres millors classificats en cada categoria. Obligatori calçat esportiu per a tothom que hi participi. Inscripcions al tel. 672 552 471- Ho organitza: Amics del Museu del Càntir. Ho patrocinen: Tallers Barfla S.L., Català Assegurances, Piscines Argentona, Enforma Socks, Forma’t Centre Esportiu, Taller Julián, Mingo Excavacions i DJ Ciano.

13 h – A la plaça Nova. Resentació Càntir gegant d’artista. Presentació del càntir gegant d’artista amb la presència dels autors: Gemma Armengol i Igor Garai. Ho patrocina: Inoxpan – Pando.

FONT PICANT, ESPAI FAMILIAR

Després de la bona acollida de l’any passat, enguany hi tornem amb més i millors activitats i espectacles. La Font Picant esdevindrà novament, enmig d’un magnífic entorn, l’espai familiar de Festa Major, on trobarem de nou, durant tres dies, el Circuit d’Aventures, aquest any durant el matí i la tarda, i una oferta diversa i per a tots els gustos i edats. Hi col·labora: Xarxa Argentona i DCM Argentona.

La foodtruck de la font picant. Necessites un descans després de tanta activitat? O potser et plau fer una pausa en aquest fantàstic espai food. Sigui com sigui, a l’espai familiar de la Font Picant, durant les activitats, tindrem una food truck amb propostes pensades per a infants i adults, per a poder fer un mos i prendre un refresc i/o cerveseta.

D’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h – A la Font Picant (Espai A. Embotelladora). Circuit d’aventures. Activitat adreçada a nens i nenes de 5 a 14 anys. Veniu a passar un dia d’aventures i gaudiu de tirolina, segway, tir amb arc, torre impossible i combat d’arquers. Cal inscripció prèvia.

D’11 a 14 i de 17.30 a 20.30 h – A la Font Picant (Espai B. La Pineda). El minigolf de la cia. Mumusic (matí i tarda). El minigolf més original del món, artesanal, de fusta, amb enginys i sorpreses per compartir, i animacions que no us deixaran indiferents tot passant una bona estona grans i petits. Hi col·labora: Xarxa Argentona i DCM Argentona.

19 h – A la Font Picant (Espai B. La Pineda). Espectacle Home de la Cia. Cris-is. En una casa miserable, una parella viu la seva penosa rutina. Riure del bo, del sonor, del que cura. Un espectacle trepidant, emocionant i hilarant. Hi col·labora: Xarxa Argentona i DCM Argentona.

18 h – A l’Hort del Rector. Ballada de mitja audició de sardanes. A càrrec de la cobla de l’Orquestra Montgrins.

De 17 h a 22 h – A l’Escola Argentona. Garrinada tarda underground

A partir de les 17 h – Al Pavelló Municipal. 3×3 bàsquet solidari.  El preu és de 3 € per participant com a aportació a l’entitat Ubuntu Experiences, dedicada a l’organització de projectes solidaris relacionats amb l’esport a l’Àfrica. S’organitzaran les categories en funció dels participants (s’informarà mitjançant xarxes socials i correu electrònic). Cal inscripció prèvia a ubuntuexperiences2018@gmail.com. Hi col·labora: Ubuntu Experiences.

18 h – A l’escenari principal. Sonoritzat per Inna Babylon Sound System. Garridub. Hi haurà exhibició d’artistes de grafiti i slackline. Després, servei de foodtrucks a l’espai La Porqueta fins a l’inici dels concerts.

19.30 h – A la plaça Nova. Concert de festa major amb l’Orquestra Montgrins. La gran Orquestra Montgrins, una de les més prestigioses de Catalunya, interpretarà els grans èxits de sempre amb els millors cantants i solistes. Hi col·labora: La Teva Barra.com.

20.30 h – A Can Doro. Concert de Clara Gispert. La gran soltesa estilística i expressivitat esglaiadora de la Clara Gispert, amb la fusió del blues, el country i la música clàssica europea, ens ofereix un espectacle únic amb una música plena d’emoció. Hi haurà servei de barra a càrrec de FCA. Hi col·laboren: Bar Crismi i Restaurant La Nova Fonda.

22.40 h – Des de la plaça Nova. Crida cap als focs amb l’Always drinking marching band. El ritme i música de l’Always Drinking Marching Band ens guiarà amb diversió cap als focs.

23 h – Al Sot d’en Calopa. Castell de focs artificials. El cel es tornarà a omplir de llums i colors en una de les nits més especials de l’any. Zona de públic: Carretera comarcal C1415, des de la rotonda de les Palmeres fins a l’Aixernador. A càrrec de Pirotècnia Tomás. Consulteu els Consells de Seguretat per als actes de foc.

Tot seguit – a la plaça Nova. Ball de Festa Major amb l’orquestra Montgrins. L’obertura del ball anirà a càrrec dels Senyors de Burriac, per donar entrada a l’Orquestra Montgrins, amb una gran varietat de ritmes i balls, clàssics i actuals, perquè tothom pugui gaudir de la música i ballar-ho tot fins a la matinada. Hi col·laboren: Colla de Geganters i Grallers d’Argentona, Amics del Ball i La Teva Barra.com.

A les 23.30 h – A Can Doro. Concert amb Clarence Bekker Band. Clarence Bekker té el do de tocar l’ànima de qui l’escolta. Mitjançant la seva veu profunda i vibrant i amb un esperit carregat d’energia, captiva transversalment qualsevol audiència de cap a peus. La força de grans mestres del soul, funk i pop com James Brown, Prince, Whitney Houston, Michael Jackson o Tina Turner són presents a la seva veu.

La música continuarà fins a la matinada amb el  Dj Surda. Hi haurà servei de barra a càrrec de FCA. Hi col·laboren: Bar Crismi i Restaurant La Nova Fonda.

GARRINADA.

Concerts amb The Crab Apples, Las Ninyas del Corro, 31 Fam I Dj Trapella. Després dels focs – A l’Escola Argentona. La Garrinada recupera la normalitat! I ho fa amb el pop-rock del trio vallesà The Crab Apples, les encarregades d’obrir la primera nit de festa. Quan acabin els focs faran ballar el públic argentoní amb el seu tercer disc, Crap, i el seu eclecticisme, que va des dels sons més dark fins al pop més brillibrilli. Després, el rap reivindicatiu de Las Ninyas del Corro, el duet format per Laüra Bonsai i Felinna Vallejo, encendrà l’escenari de La Garrinada. Combatives i implacables, defensen la família, el barri i la lluita al més pur estil old school. El punt àlgid de la primera nit arribarà de la mà de 31 FAM, un dels grups amb més renom de l’actual panorama musical català. Els seus ritmes, que van del trap al  reggaeton i el dancehall, els han portat pels principals escenaris del país. Vinguda de Vilassar de Mar, DJ Trapella, resident a la Sala Clap i DJ de Tribade, tancarà la nit de dijous posant Argentona.

 

Divendres 5

 

A les 9.30 h – Des de la plaça Nova. 42a cursa popular. Distància: 5 km. Per veure el recorregut, consulteu el mapa. Beguda, síndria i diplomes per a tots els participants. Inscripcions a l’ESPAI DE FESTA MAJOR; i, una hora abans, al punt de sortida. Ho patrocinen: La Teva Barra i Fleca Casas. Hi col·labora: Fruites i Verdures Germans Barri SL.

Xeringada familiar i festa de l’escuma amb Barbacana Teatre. A les 12 h – A la plaça Nova. Enguany tornarem a tenir l’esperada i refrescant xeringada i podrem comptar amb l’animació, la música, l’humor i la diversió de la mestra de cerimònies més refrescant de l’estiu, Natassha Mullada, acompanyada de la DJ Doña Juana. Transmès en temps real al web municipal www.argentona.cat i al canal de l’Ajuntament a Youtube. Hi col·labora: La Teva Barra.com

FONT PICANT, ESPAI FAMILIAR

D’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h – A la Font Picant (Espai A. Embotelladora). Circuit d’aventures. Activitat adreçada a nens i nenes de 5 a 14 anys. Veniu a passar un dia d’aventures i gaudiu de tirolina, segway, tir amb arc, torre impossible i combat d’arquers. Cal inscripció prèvia. Col·labora: DCM Argentona

18 h – A la Font Picant (Espai B. La Pineda). Mag màgia, amb la cia. Enric Magoo. L’espectacle Mag Màgia és visual, divertit i molt engrescador. La combinació de jocs de mans parlats i musicals amb participació, humor i bon rotllo són el segell d’aquest fantàstic il·lusionista. wCol·labora: DCM Argentona.

19.30 h – A la Font Picant (Espai B. La Pineda). Kasumay, amb la Cia. Circo Los. Tres persones molt diferents entre elles es troben al voltant d’una taula, estan esperant una trucada de feina. És possible que estiguin esperant la trucada que els canviarà les seves vides. Ens sorprendran amb les seves reaccions i ens divertirem pel caràcter de cadascuna. Col·labora: DCM Argentona

20.30 h – A Can Doro. Concert amb Alidé Sans. Aquesta artista i activista ens porta una sinergia natural entre dues llengües: la música i l’occità-aranès. Habitual en l’escena musical occitana, i cada vegada més en la catalana, Alidé ha portat el seu missatge arreu de França, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Luxemburg i els Estats Units (Washington i Nova York). Una veu i personalitat que despunten lliures. Hi col·laboren: Bar Crismi i Restaurant La Nova Fonda.

GARRINADA

De 17.30 a 20 h – A l’Escola Argentona. Tarda popular a La Porqueta. Després de l’èxit de La Porqueta, la pista de l’Escola Argentona torna a recuperar l’esperit dels orígens de la festa i acull una nova tarda de Les Garrinades amb els jocs més mítics: des del concurs de crits fins a l’aixecada de caipis. Al vespre, monòleg amb Raquel Hervàs i Marta Bosch coorganitzat per la Regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBI. Dues de les principals veus de l’humor català amenitzaran la tarda popular amb els seus monòlegs feministes i irreverents.

De 20 a 23 h – A l’Escola Argentona. Sopar popular. El porc a l’ast de La Garrinada és ja una tradició i un plat excepcional que només es pot degustar una vegada l’any. El sopar inclou porc a l’ast, patates al caliu, amanida, aigua, vi i fruita, i els tiquets es poden adquirir anticipadament a Ca l’Arenas o a la barra de La Garrinada. Es recomana portar els plats i els coberts de casa Atenció, els tiquets s’acaben d’hora! Hi ha opció vegetariana als foodtrucks!

A partir de les 23 h – A l’Escola Argentona. Concerts amb l’Orquestra de la gran porca, Flashy ice cream, Ladilla rusa I Dj Setaquehabla. L’Orquestra de La Gran Porca torna a trepitjar els escenaris de La Garrinada amb les seves versions de la mà dels músics argentonins més il·lustres. Aquest any celebrem la tornada a la normalitat mirant enrere per repassar els hits dels 2000! Nostàlgia i festa amb accen argentoní.
Després, els sabadellencs Flashy Ice Cream arriben a Argentona per presentar el seu tercer disc, Hangover, trap refrescant que els ha portat a guanyar-se un lloc en el panorama urbà i consolidar el seu èxit entre el públic més jove. Un dels moments més esperats d’aquesta Garrinada és el retorn de Ladilla Rusa: l’electro-pop humorístic de Tania Lozano i Víctor F. Clares va enlluernar el públic garrí l’any passat. Aquest any en tornarem a gaudir i podrem ballar alguns dels seus himnes, com “Macaulay Culkin” o “KITT y los coches del pasado”. El PD resident de Razzmatazz i Salamandra, DJ Setaquehabla, s’estrena a La Garrinada per tancar la segona nit de festa amb músiques d’arrel i d’arreu i sons urbans.

22.30 h – Des de la plaça de Vendre. Correfoc de Bèsties. La Polseguera i el seu convidat, l’Ase Inocenci de Vilassar, cremaran pels carrers de la Vila en aquest correfoc de bèsties. Per veure el recorregut, consulteu el mapa. Consulteu els Consells de Seguretat per als actes de foc. A càrrec de Diables d’Argentona. Hi col·laboren: Atelier Salaaudet.

23 h – A la pista del Centre Parroquial. Havaneres amb boira. Arriba la indispensable nit d’havaneres, amb un dels grups més veterans i de millor qualitat dels Països Catalans, el Grup Boira. A la mitja part hi haurà rom cremat. Hi col·labora: Centre Parroquial d’Argentona

24 h – A la plaça Nova. Concert amb Mala Vida.  Mala Vida és una banda amb un repertori basat principalment en el pop-rock dels 80. Serà una oportunitat única de gaudir en directe de les cançons de Radio Futura, Héroes del Silencio, Duncan Dhu, La Guardia, Mano Negra, M-Clan, Los Rodríguez, Sabina, El Último de la Fila, Hombres-G i Toreros Muertos, entre d’altres. Hi col·labora: La Teva Barra.com

 

Dissabte 6 d’agost

 

9 h – Des de la plaça del Molí. 23A Pedalada Popular. Distància: 11 km. Beguda, síndria i obsequis per a totes les persones participants. És obligatori l’ús del casc i recomanable portar complements com ara colzeres i genolleres. Inscripcions a l’ESPAI DE FESTA MAJOR; i, una hora abans, al punt de sortida. Més informació a www.argentona.cat. Ho patrocinen: La Teva Barra i Fleca Casas. Hi col·labora: Fruites i Verdures Germans Barri SL

13 h – A la plaça Nova. 22A Repicatronada. Encesa per en Carles Ligos Masafrets, expresident dels Diables d’Argentona i impulsor de nombroses iniciatives dutes a terme per la colla, juntament amb la seva junta, que va exercir el càrrec entre els anys 2010 i 2018. Consulteu els Consells de Seguretat per als actes de foc. Hi col·laboren: Les Xuxes, La Granja.com i Llibreria Arenas.

FONT PICANT, ESPAI FAMILIAR

D’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h – A la Font Picant (Espai A. Embotelladora). Circuit d’aventures. Activitat adreçada a nens i nenes de 5 a 14 anys. Veniu a passar un dia d’aventures i gaudiu de tirolina, segway, tir amb arc, torre impossible i combat d’arquers. Cal inscripció prèvia. Col·labora: DCM Argentona

18 h – A la Font Picant (Espai B. La Pineda). Cançons de plaça i cantonada de la cia. El dit al nas. És un espectacle de titelles? És un ball? És un despropòsit? Doncs sí, és tot això i molt més. Destapeu-vos les orelles, relaxeu les espatlles, desbloquegeu els malucs i prepareu-vos per bellugar cos i ànima. Hi col·labora: DCM Argentona

19.30 h – A la Font Picant (Espai B. La Pineda). El viatge de Bowa, de Gata japonesa. Bowa, nòmada, òrfena d’arrels i de somnis, un dia va trobar una ampolla a la vora del mar. A dins hi va trobar un missatge i alguna cosa va impulsar-la a fer una cerca fins al destinatari… Hi col·labora: DCM Argentona.

19 h – A l’Escola Bernat de Riudemeia. Ballada sardanes amb la Cobla la Bisbal Jove. Tradicional ballada de sardanes amb una de les millors cobles del país.

En acabar les sardanes – A l’Escola de Bernat Riudemeia. Cantada amb la coral Llaç Amistat. Acompanyada per la Cobla Bisbal Jove, la Coral Llaç Amistat, conjuntament amb antics cantaires i Corals d’Argentona, cantarà la sardana “Argentona, Argentona” del compositor maresmenc Sigfrid Galbany. Ho organitza: Coral Llaç Amistat.

20.30 h – A Can Doro. Concert amb a Contrablues. A Contra Blues és sinònim de qualitat. Així ho corroboren 15 anys ininterromputs de carretera oferint el seu contundent directe arreu del territori nacional i europeu. Hi col·laboren: Bar Crismi i Restaurant La Nova Fonda.

21.30 h – A la plaça Nova. Acte 100 anys club de futbol d’Argentona. El FC Argentona presentarà el seu nou himne, la programació d’actes en celebració del centenari del club, l’equipament nou i l’escut. Transmès en streaming al web municipal www.argentona.cat i al canal de l’Ajuntament a Youtube.

24 h – A la plaça Nova. Concert Sabor de Gràcia (100 anys FC Argentona). Per continuar amb la celebració dels 100 anys del FC Argentona, res millor que la música de Sabor de Gràcia, que es va formar el 1994 de la mà d’un gitano barceloní de Gràcia, Antonio Carbonell, avui conegut per tot Catalunya com a Sicus. 26 anys després ha esdevingut un dels grups de referència dins el món de la rumba catalana.Servei de barra a càrrec del FC Argentona. Hi col·labora: La Teva Barra.com.

Tot seguit – A la plaça Nova Dj Surda. La música i la festa continuaran fins a la matinada amb un dels DJ més rítmics i que dominen millor la tècnica del mashup.

GARRINADA

18.30 h – A l’Escola Argentona. Caipirinyada popular. Torna una de les tardes més esperades pel públic garrí: la gran Caipirinyada Popular! Gaudeix de la millor i més refrescant beguda argentonina i aconsegueix la samarreta d’aquesta edició. Enguany, caipirinyada amenitzada amb Mitjanit, que versionarà les millors cançons de festa major i omplirà l’escenari de la Garrinada d’energia i diversió. Després, la patxanga més maresmenca amb PD Badabronx. També hi haurà servei de foodtrucks a l’espai La Porqueta fins a l’inici dels concerts. Obertura de portes a les 17.30 h.

23 h – A l’Escola Argentona. Concerts Amb Alérgicas al polen, Adala, Bejo I Domingo El Gran Feat local 119.

  • Un dels grups amb més projecció de la música catalana, Alérgicas al Polen, arriba a La Garrinada per enlluernar-nos amb les seves melodies íntimes i quotidianes. Cançons de sobretaula, nom del seu segon disc, que obriran l’última nit de la festa més porca.
  • Adala, un dels músics de reggae més consolidats a casa nostra, presenta al públic argentoní el seu últim disc, Klima. Després de dos anys d’aturada, el músic barceloní torna amb un directe potent, ple de poesia i experimentació.
  • L’últim gran cap de cartell de la festa serà Bejo, un dels màxims exponents del rap espanyol. Flow canari en estat pur i diversió assegurada que aterra a Argentona per primera vegada!
  • I com ja és habitual, els últims sospirs de La Garrinada sonaran a ritme del PD Domingo el Gran, el punxadiscos més nostrat, que enguany estarà acompanyat pel xou de Local 119.

Informació

Població
Argentona
Activitat
Festa Major
Data
Diumenge, 31-7-22
Dissabte, 6-8-22
Hora
A consultar
Adreça
A diveros punts de la ciutat

Deixa un comentari