Festa Major de Sant Vicenç 2020.

PROGRAMACIÓ:

Divendres 24:

 • 18:00 h. Can Martinet. TORNEIG DE PING PONG. Inscripcions a Can Martinet fins el 21 de gener. Cal un mínim de 8 participants per a realitzar el torneig.

Dissabte 25:

 • 9:00 h. Envelat Municipal. 5è. TORNEIG DE DOMINÓ. Inscripcions a arinsbcn@gmail.com o trucant a 659.48.89.31 abans del 22 de gener. Premi per a tots els participants i premis especials per a les 6 primeres parelles. Preu: 25€ per persona (esmorzar inclòs).
 • 10:00 h. Envelat Municipal. BOTIFARRADA POPULAR. La Penya Barcelonista de Cabrera ens ofereix esmorzar de botifarra i pa amb tomàquet. Preu 5€ (gratuït pels socis de la Penya Barcelonista).
 • 11:00 h. Instal·lacions Club d’Agility Cànic de Cabrera de Mar. TORNEIG SOCIAL D’AGILITY. Competició social d’agility, on guies i gossos segueixen un recorregut amb obstacles, oberta a tots els nivells de competició i precompetició. Hi haurà demostracions d’obediència, disc dog i habilitats canines. Un petit tastet d’agility per que tothom que vingui amb el seu gos pugui descobrir que és l’agility i pugui fer una petita iniciació amb el seu gos.
 • 11:00 h. Des de la Plaça de l’Ajuntament. CONVIDADA DELS SENYORS DE BURRIAC. Els gegants Pere Joan Ferrer i Elionor de Sarriera amb els nans Tragèdia i Comèdia i els nou nans Marius i Helena, acompanyats pels flabiolaires han convidat als gegants de Ripollet, de Begues i de Rubí que vindran a ballar pels carrers i places del poble. Durant l’acte hi haurà un concert del grup infantil la Tresca i la Verdesca “A quan va la mèl?”.
 • 17:00 h. Cal Conde. GINCANA INFANTIL.. Durada aproximada 1.15 h. Vine a gaudir de les diferents proves per tal de saber qui era Sant Viceç el Màrtir, patró de les festes d’hivern de Cabrera de Mar. Les inscripcions tindran lloc a les 16.45 h al mateix lloc.
 • 18:15 h. Església Parroquial. CONCERT D’ÒPERA I CANÇONS. A càrrec dels professors de l’Escola de Música de Cabrera de Mar. Teresa de la Torre i Magdalena Campasol, veus, Carme Albors, piano, Sara Balasch, violí, Jose A. Cabo, violoncel, Sergi Viada, guitarra,  Adria Canovas, clarinet i Marcel Dalmau, percussió
 • 19:45 h. Des de la Plaça del poble. CORREFOC. Els Diables Macabres, acompanyats pels tabalers faran el tradicional correfoc de Festa Major que començarà a la plaça de l’Església, anirà pels carrers del poble i finalitzarà a Cal Conde. Recomanem a tots els participats anar tapats amb roba de cotó, pantalons llargs i un barret.
 • 21:30 h. Envelat Municipal. SOPAR POPULAR. Preu: 5€. Els tiquets es vendran al mateix moment.
 • 22:00 h. Envelat Municipal. KARAOKE AMB THENM DJ’S. Una nit plena de música fins la matinada, on tot el poble podrà ser el protagonista de la nit cantant les cançons que més ens agraden i ens fan ballar.

Diumenge 26:

 • De 10:00 a 14:00 h. Plaça de la Fàbrica. UNITAT MÒBIL DEL BANC DE SANG. Durant tot el matí es podrà donar sang al bus mòbil.
 • 10:00 h. Torre Ametller. RESISTÈNCIA BIKE BURRIAK. 3a edició de 2 hores de resistència de BTT. La resistència tracta de donar el màxim de voltes a un circuït d’un 2,4 km i uns 90m aprox. Pels voltants de l’Alberg de Santa Elena d’Agell.
 • 11:15 h. Plaça de l’església. SARDANESAMB LA COBLA PRINCIPAL DE LLOBREGAT. Primera part de la ballada de sardanes amb la Cobla Principal de Llobregat. La segona part, en acabar la Missa Solemne.
 • 12:00 h. Església Parroquial. MISSA SOLEMNE. Moment solemne i cerimoniós de la festa amb l’ofici dedicat a Sant Vicenç. A l’acabar hi haurà pica pica i la segona part de les sardanes.

Informació

Població
Cabrera de Mar
Activitat
Festa Major Infantil
Data
Divendres, 24-1-20
Diumenge, 26-1-20

Deixa un comentari