Festa Major de Sant Vicenç

Dissabte 19

4t Torneig de dominó. 9:00  h. Envelat Municipal. Inscripcions a arinsbcn@gmail.com o trucant a 659.48.89.31 abans del 16 de gener. Premis per a tots els participants i premis especials per a les 6primeres parelles. Preu: 20€ per persona (esmorzar inclós).

Botifarrada Popular. 10:00 h. Envelat Municipal. La Penya Barcelonista de Cabrera ens ofereix esmorzar de botifarra i pa amb tomàquet. Preu: 5€ (gratuït per als socis de la Penya Barcelonista).

Gimcana Popular: Sant Vicenç Màrtir. 11:00 h. Font Picant. Gimcana popular on es descubrirà qui era Sant Vicenç, nom del patró de la Festa d’hivern de Cabrera de Mar. Hi haurà diferents proves des de la Font Picant, fins el Castell de Burriac. Grups de mínim 2 persones i màxim de 5.

Campionat Agility. De 15 a 19 h. Instal. Club Agility Cànic. Prova puntuable pel Campionat d’Espanya 2020.

Convidada dels senyors de Burriac. 17:00 h. Des de la Plaça de l’Ajuntament. Els gegants Pere Joan Ferrer i Elionor de Sarriera amb els nans Tragèdia i Comèdia, acompanyats pels fabiolaires han convidat als gegants de Palamós i de La Llacuna, que vindran a ballar pels carrers i places del poble. Durant l’acte hi haurà un concert del grup infantil Pirates de Secà.

Concert de Festa Major. 10 anys de l’Escola de Música. 19.30 h. Envelat municipal. Els alumnes i professors de l’Escola de Música oferiran un concert.

Sopar Popular i concert amb Old Cats. A continuació. Envelat municipal. El sopar popular serà amenitzat amb els Old Cats, que tocaran les millors versions de jazz, funk i soul d’avui i de sempre. Preu sopar: 5 €.

Karaoke amb els DJ’s Nightly Madness. A continuació. Envelat municipal. Aquesta vegada els nostres Dj’s ens sorprendran amb una nit plena de música fins a la matinada, on tu i els teus amics sereu els protagonistes cantant les cançons que més us agraden!

Diumenge 20

Campionat Agility. De 9 a 14:00 h. Instal. Club Agility Cànic. Prova puntuable pel Campionat d’Espanya 2020.

Unitat mòbil del Banc de Sang. De 10 a 14:00 h. Plaça de la Fàbrica. Durant tot el matí es podran fer donacions de sang al bus mòbil.

Resistència Bike Burriac. 10:00 h. Torre Ametller. 2a edició de 2 hores de resistència de BTT. La resistència tracta de donar el màxim de voltes a un circuït d’uns 3,5 km i uns 150m aprox. pels voltans de l’Alberg de Santa Elena d’Agell.

Els secrets del Castell de Burriac. 11:00 h. Inici al Punt d’informació de la Font Picant de Cabrera. El Castell de Burriac i la seva muntanya no només són interessants desdel punt de vista històric, també es recullen moltes llegendes de tresors amagats, cavallers, reis i bruixes… Durada aproximada del recorregut: 2 h. Preu entrada general: 7 €. Família nombrosa / monoparental de 10% dte. Menors de 3 anys inclosos gratuït.

Sardanes amb la Cobla Principal de Llobregat. 11.15 h. Plaça de l’església. Primera part de la ballada de sardanes amb la Cobla Principal de Llobregat. La segona part, en acabar la Missa Solemne.

Missa Solemne. 12 h. Església Parroquial. Moment solemne i cerimoniós de la festa amb l’ofici dedicat a Sant Vicenç. A l’acabar hi haurà pica pica i la segona part de les sardanes.

Tarda d’inflables, futbol bombolles i jocs gegants. 17:00 h. Camp Municipal d’Esports. Durant tota la tarda, els petits i no tant petits podran gaudir dels jocs gegants tradicionals, provar el futbol bombolles, pujar-se als inflables i jugar al racó de jocs de consola o ballar.

Correfoc. 21:00 h. Des de la Plaça de l’Església. Per tancar la festa els Diables Macabres, acompanyats pels tabalers faran un correfoc per carrers del poble que acabarà a la Plaça Nova 1 d’octubre. Recomanem a tots els participants anar tapats amb roba de cotó, pantalons llargs i un barret.

Informació

Població
Cabrera de Mar
Activitat
Infantil Festa Major
Data
Dissabte, 19-1-19
Diumenge, 20-1-19

Deixa un comentari