Festa Major de Sant Feliu 2018.

Divendres 20 de juliol:

A les 21h caminada popular nocturna. Pavelló Municipal d’Esports:

 • Sortida i arribada al Pavelló Municipal d’Esports. Ruta de 9 km d’aproximadament per boscos i vinyes de l’entorn del poble. Al final hi haurà un entrepà per a totes les persones participants. Cal inscripció prèvia.

Divendres 27 de juliol:

De 17 a 19h Vine a jugar al Bubble Football. Pista Interior del Pavelló Municipal d’Esports:

 • Durem a terme jocs i partits d’aquesta divertida modalitat esportiva en la qual els jugadors i les jugadores estan dins d’una bombolla d’aire. A partir de 8 anys. Cal portar roba, calçat esportiu i aigua per hidratar-se.

A les 18h Mural de Festa Major. Can Lleonart:

 • Vine a pintar el mural de Festa Major a Can Lleonart. Porteu pinzells i recipients buits per a posar-hi pintura (com pots de iogurt) i poseu-vos roba que es pugui embrutar. També hi haurà berenar per a la quitxalla ofert per l’Associació de Dones Solidàries d’Alella.

A les 18.30h Taller d’instruments. Can Lleonart:

 • Veniu tota la família a construir el vostre instrument de percussió amb els Timbalers del Most d’Alella, per utilitzar-lo dissabte en la Festa de la Percussió!

A les 19.15h Remullada familiar i zumba aquàtic. Piscina Complex Esportiu Municipal:

 • Porta el teu banyador i casquet de bany i participa de la remullada de la Festa Major! Entrada gratuïta.

A les 22h Correfoc amb els Diables del Vi d’Alella. Can Lleonart:

 • Recorregut: Inici a Can Lleonart, Riera Coma Fosca, Dom Bosco, Balmes, Santa Madrona, Serra i Güell, Santa Eulàlia, Carrer del Mig, Àngel Guimèra, Empedrat del Marxant i final a la Plaça de l’Ajuntament. (Veure les mesures de seguretat a www.alella.cat/festasegura).

A les 00.30h Sherpah (http://www.sherpah.cat/). Hort de la Rectoria:

 • Ja són 10 anys de trajectòria sobre els escenaris, i per celebrar-ho han tret un nou àlbum, H, més fresc i engrescador, barrejant ritmes de rumba, reggae i merengue.

A les 02.30h Mashu Party (MashRoom & Dj. Surda) (https://djsurda.pro/ca/). Hort de la Rectoria:

 • Espectacle musical de versions de clàssics i hits moderns d’estil pop-rock i disco presentats en forma de mashups. L’espectacle evoluciona al llarg de 3 hores del concert de la banda MashRoom a la sessió del Dj. Surda.

Dissabte 28 de juliol:

De 10 a 10.30h 22è Concurs de dibuix infantil de 3 a 13 anys. Local de l’Associació de Dones Montserrat Roig (Plaça de l’Ajuntament)

 • Inscripcions i lliurament de material. Els dibuixos s’hauran de lliurar a les 12h.

A les 11h 1r Campionat d’escultures amb motoserra amb els Trabucaires del Vi d’Alella. Riera principal d’Alella:

 • Vine a veure la transformació d’un tronc en una figura. Per participar és obligatori l’ús dels Equips de Protecció Individual (EPI). Més informació i inscripcions a trabucairesdelvidalella@gmail.com

De 15h a 21h. 25è torneig de rugby platja del Club Rugby Alella. Platja del Masnou, a 200 m de l’estació Ocata en direcció Mataró:

 • El Club Rugby Alella organitza des del 1994 aquest torneig de platja amb modalitat de set jugadors/es per equip i tan sols set minuts per part. Vine i gaudeix d’aquest espectacle de més de 25 equips en categories S16, veterans, sènior masculí i sènior femení.

De 17.30 a 18.15h Exposició de dibuixos del 22è Concurs de dibuix infantil. Les golfes de Can Lleonart

A les 18.30h Domino a la fresca al Casal d’Alella. Casal d’Alella (a Can Gaza):

 • Inscripcions: 25 euros, sopar inclòs. Organitza: Casal d’Alella. Informació i inscripcions: Tel. 640 575 182 o casalalella.2017@gmail.com

A les 18.30h Festa de la percussió d’Alella, per celebrar els 10 anys dels Timbalers del Most. Hort de la Rectoria:

 • Amb la participació de Brincadeira (www.brincadeira.es). Els i les seves components dinamitzaran un concert de percussió, en el què  tothom està convidat a participar-hi.  Porteu el vostre instrument i el vostre ritme!

A les 20h Timbalella. Plaça de l’Ajuntament:

 • Per seguir celebrant el seu desè aniversari, els Timbalers del Most d’Alella estaran  acompanyats d’altres bandes de percussió, amb especial menció als Timbalers del Vi d’Alella i els Timbalers de La Serreta. Totes les colles faran una cercavila pels carrers del poble. Recorregut: Plaça Ajuntament, Torrent Vallbona, Escola Pies, Balmes, Santa Eulàlia, Eduard Serra i Güell, Riera Coma Fosca, Ribes, Homs, Can Calderó, Creu de Pedra i Can Lleonart.

A les 21.30h Nit de swing.  Masterclass i concert de swing amb The Hot Swing Machine. Hort de la Rectoria:

 • Vine a la Masterclass de swing i gaudeix del swing en directe amb The Hot Swing Machine. The Hot Swing Machine ha contribuït decisivament a la popularització d’uns estils que havien entusiasmat als anys 40 i 50 als EUA. El fenomen neoswing és una actualització dels ritmes jump-blues, jive i boogie-boogie que practicaven artistes tan llegendaris com Louis Jordan, Cab Calloway o Louis Prima, entre d’altres. The Hot Swing Machine, va néixer dins la coneguda Orquestra Tràfic i ens ofereix un espectacle que recupera aquell esperit de música ballable, però amb una versió adaptada al nostre temps.

A les 00.30h Ball amb l’Orquestra TROPIKANA. Hort de la Rectoria:

 • Tropikana s’encarrega tan de la part de concert, com la del ball, sense deixar de costat la part de “marxa” per tots els joves convertint-se en MARVELS. Un recorregut molt refrescant per les cançons més conegudes, adaptat per a tots els públics i per a cada moment de la nit.

Diumenge 29 de juliol:

A les 10h Lliurament de premis del 22è Concurs de dibuix infantil. Les golfes de Can Lleonart:

 • Obsequis per a totes les persones participants

A les 11h 8è Campionat de tibada de llibant  amb la colla de Trabucaires del Vi d’Alella (categories masculina, femenina i infantil). Plaça de l’Ajuntament:

 • Vine a demostrar la teva força jugant a estirar la corda. Un joc molt divertit que ens permetrà mesurar les nostre forces i unir-les a les d’altres veïns i veïnes del poble per posar a prova la nostra capacitat de treballar en equip. Places limitades. Inscripcions fins al 27 de juliol trucant al telèfon 647646142 (Quico Lluch) o per correu electrònic a trabucairesdelvialella@gmail.com. (Veure les mesures de seguretat a www.alella.cat/festasegura).

A les 13h 19a Guerra guarra i remullada amb l’Esplai Guaita’l. Riera Principal (sota el pont de l’autopista).

 • Porteu una pistola d’aigua i veniu a divertir-vos jugant a la guerra de farina i aigua de colors. Per acabar d’enguarrar-nos, ens ficarem a la bassa de fang.

A les 18h Espai de jocs Infantils! De 0 a 3 anys. Plaça d’Antoni Pujadas:

 • Els nens i nenes de 0 a 3 anys s’endinsaran en una bombolla de sensacions formada per 15 plafons/jocs de 7m de diàmetre de terra tou pensat exclusivament per a ells. Mitjançant el joc estimularan diferents sentits (tacte, oïda, vista…)

A les 18.30h Taller de caretes amb la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d’Alella. Pati de Can Lleonart:

 • Pinta la careta del gegant que més t’agradi!

A les 19h Sardanes amb la Principal de Llobregat. Plaça de l’Ajuntament.

A les 19.30h Cercavila de la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d’Alella. Can Lleonart:

 • Recorregut: Sortida de Can Lleonart, Coma Fosca, Dom Bosco, Balmes, Santa Eulàlia, Torrent Vallbona, Les Heures, Àngel Guimerà, carrer del Mig, Santa Eulàlia i final al parc Gaudí.

21h Espectacle de teatre amb els Chapertons. Hort de la Rectoria:

 • El pneumàtic, durant 25 anys, ha estat sempre el fil conductor dels espectacles de Chapertons, Rodó és un resum de diverses situacions que combinen les obres, boom! Goma gom i Volta de Roda. A Rodó tres personatges, a través del joc i l’humor, ens faran viure tot un món d’imaginació, poesia i creativitat, sempre amb els pneumàtics com a protagonistes.

A les 22h Correfoc infantil amb la Colla infantil dels Diables del Vi d’Alella acompanyats dels Timbalers del Most. Can Lleonart:

 • Recorregut: Inici Can Lleonart, Riera Coma Fosca, Don Bosco, Balmes, Santa Eulàlia, Serra i Güell, Quatre Torres i final al giratori de Coma Fosca. (Veure les mesures de seguretat a www.alella.cat/festasegura).

A les 23h Sapien ChasCar. Hort de la Rectoria:

 • ChasCar porta el Sapiens a la Festa Major! Spiens és un concurs audiovisual, semblant al Trivial. Es juga en equips de 8 persones com a màxim. Tota la recaptació serà donada íntegrament a #paralosvalientes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Reuneix els teus amics i les teves amigues, poseu nom al vostre grup i inscriviu-vos-hi en aquest enllaç www.sapiensthegame.com.

Dilluns 30 de juliol:

A les 12h Festa de l’escuma. Parc Gaudí:

 • Fa calor i estem de festa. Per refrescar-vos i passar-vos-ho bé el millor que podeu fer és portar la canalla a la festa de l’escuma. Entremig d’escuma de tots colors no pararan de riure i de ballar!

A les 20h Sopar amb la colla infantil dels Diables del Vi d’Alella. Pati de Can Lleonart:

 • Inscripcions a diablesdelvidalella@gmail.com. Més informació a entitats.alella.cat/diablesdelvi. Places limitades. Preu: Ant. 5 € i el mateix dia 7 €.

A les 21.15h Cercavila nocturna amb la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d’Alella acompanyats dels Timbalers del Most d’Alella

 • Sortida Can Lleonart i passejada pel barri del Rost

A les 21.45h Cinema a la fresca. Hort de la Rectoria:

 • Wonder (EUA 2018). Dir. Stephen Chbosky. Un nen de 10 anys, que ha nascut amb una malformació a la cara, s’esforça per encaixar en el seu primer dia d’escola. Demostrar que és un nen com els altres serà el seu repte i l’acceptació dels companys de classe, el seu guany. Servei de bar i crispetes

Dimarts 31 de juliol:

A les 12h Activitats Aquàtiques. Carrer Àfrica:

 • Vine a refrescar-te! No t’oblidis el vestit de bany!

A les 19h Holi Colors. Pista exterior Pavelló Municipal d’Esports:

 • Celebrat a tot l’Índia des de l’antiguitat, originalment Holi era un festival agrícola per donar la benvinguda a la primavera, un aspecte que encara hi juga un paper important amb la presència de les pols de colors.  Ara és una festa plena de colors, en la què la música i el ball també juga un paper molt important.

A les 21h Repic de campanes a càrrec de Pere Xarrié (campaner d’Alella). Plaça de l’Ajuntament

21.30 Sardinada a la brasa. Plaça de l’Ajuntament:

 • Vine a menjar sardines a la brasa, amb pa de pagès suades amb una salsa a l’estil del nord (vi blanc, all, julivert i oli d’oliva) i un got d’aigua i/o vi. Tiquets 6 euros. Punt de venda en les barres de la Festa Major.

A les 23h Havaneres amb El Son de l’Havana. Hort de la Rectoria:

 • Músics amb molts anys d’experiència dins del món de la música en general i amants del gènere de l’havanera, han creat aquesta formació per fer: havaneres, rumba, música catalana d’autor, balades, valsets mariners, son cubà, tango, bolero… Un repertori variat i d’extraordinària qualitat ple de matisos nous, fusió en ritmes i harmonies. Assaborirem la vetllada amb rom cremat preparat per Quico Lluch.

Dimecres 1 d’agost:

A les 12h Missa solemne en honor a Sant Feliu, patró d’Alella. Església d’Alella:

 • Amb la participació de la Polifònica Joia d’Alella

A les 17.30h 20è Concurs de peres farcides i 2n Concurs de plats cuinats amb peres. Pati de Can Lleonart:

 • Podreu tastar les peres cuinades per Montserrat i Carme Figueras

A les 18.30h Lliurament de premis del 20è Concurs de peres farcides. Pati de Can Lleonart:

A les 19h Concert amb l’Orquestra Selvatana. Hort de la Rectoria:

 • Al concert de tarda, l’Orquestra-Cobla Internacional Selvatana ens porta a l’escenari un ampli ventall d’estils: sarsuela, obres instrumentals, cançons dels més famosos musicals i música tradicional catalana. Tot això amb una acurada posada en escena i un agosarat atrezzo que ens transporta a un món de fantasia.

A les 21h Sopar Popular. Plaça de l’Ajuntament:

 • Veniu a sopar en companyia a la plaça! Cal portar el menjar de casa. A la plaça hi trobareu taules, cadires i també graelles per si us hi voleu coure el que més us agradi. Hi haurà servei de bar.

A les 23h Sortida amb la colla de Trabucaires del Vi d’Alella acompanyats dels Timbalers del Most d’Alella. Plaça de l’Ajuntament:

 • Recorregut: Plaça de l’Ajuntament, Dom Bosco, Riera Fosca, Can Lleonart, Àngel Guimerà i final a l’Hort de la Rectoria. (Veure les mesures de seguretat a www.alella.cat/festasegura).

A les 23.30h Gran ball de gala amb l’Orquestra Selvatana. Hort de la Rectoria:

 • A la nit, l’Orquestra Selvatana es transforma per acomiadar la Festa Major de Sant Feliu amb tots els ingredients d’un gran ball de festa: alegria, ritme i bona companyia… Passi-ho bé i fins l’any que ve!
 • Espai Food trucks! El divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29, a partir de les 19h, vine a l’Hort de la Rectoria a tastar nous sabors gastronòmics d’arreu del món! Podràs conèixer una nova manera de tastar vins DO Alella amb la Furgonette DO Alella!

Horaris bus nocturn:

Divendres 27 de juliol:

 • Sortida davant de l’Hort de la Rectoria.
  • 04 h i 05 h.
   • Avinguda d’Alella (Parada d’Autobús).
   • Riera Coma Fosca-Avinguda del Mil·lenari.
   • Carrer Selva (Parada d’autobús).
   • Av Gaudí (Parada d’autobus).
  • 04:30 h i 5:30 h
   • Teià (Rotonda-Passeig de la Riera).
   • El Masnou (Kennedy-Manila).
   • El Masnou (Passeig Prat de la Riba).
   • El Masnou (Parada Renfe).
   • El Masnou (Davant IES Mediterrània).

Dissabte 28 de juliol:

 • Sortida davant de l’Hort de la Rectoria.
  • 03 h i 04 h.
   • Avinguda d’Alella (Parada d’autobús)
   • Riera Coma Fosca-Avinguda del Mil·lenari
   • Carrer Selva (Parada d’autobús)
   • Av Gaudí (Parada d’autobús)
  • 03:30 h i 4:30 h.
   • Teià (Rotonda-Passeig de la Riera).
   • El Masnou (Kennedy-Manila).
   • El Masnou (Passeig Prat de la Riba).
   • El Masnou (Parada Renfe).
   • El Masnou (Davant IES Mediterrània).

Informació

Població
Alella
Activitat
Festa Major
Data
divendres, 20-7-18
dimecres, 1-8-18
Adreça
Diversos indrets de la vila

Deixa un comentari