Festa Major de Canyamars 2018.

Dijous 2 d’agost.

19:00 h. Joc de pistes. Sortida: C/ Major (alçada supermercat Canyamars). Porta calçat còmode i un lot. Per a totes les edats i amb diversos nivells. Grups de 2 persones com a mínim. Obligatori que hi participi un adult com a mínim a cada grup.

20:00 h. Batucada i cercavila. Inici: Pl. Germandat. Batucada i cercavila pels carrers del poble a càrrec dels Tutubatum.

20:45 h. Traca d’inici de Festa Major. C/ Major. Com cada any, l’associació Junts per Canyamars donarà el punt d’inici a la Festa Major !!!

21:00 h. Sopar de germanor. C/ Major. Porta’t el sopar i la comissió de festes posarà taules i cadires per poder gaudir del millor inici de Festa Major.

Durant el Sopar. Mandales. C/ Major. Pintada de mandales pel carrer Major.

21:30 h. Sardaxow. C/ Major. Espectacle amb la Cobla Contemporània.

Divendres 3 d’agost.

19:00 h. Projecció del Documental “Parlem de la fàbrica de la Tortuga ”. Casal de les Cotxeres. Vine a conèixer que va representar “La Tortuga” per al poble a través de les experiències dels seus treballadors i treballadores.

21:00 h. Sopar al carrer. C/ Major. La comissió de festes posarà taules i cadires per poder sopar a la fresca, tot esperant els actes que vindran a continuació. Podràs comprar el teu sopar
en els comerços del poble i en els “Food Truck” (caravanes de menjar). Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Durant la nit. Inflables Infantils. C/ Major. Hi haurà inflables perquè els nens/es s’ho passin força bé mentre els grans escolten i ballen amb l’orquestra.

22:30 h. Concert de gala. Pl. Germandat. Concert a càrrec de la l’Orquestra Rosaleda. Reserva d’1 taula i 6 cadires per al concert i el ball
de Festa Major.  Preu: 10 €. La venda d’aquestes taules es farà als Tallers Uris del 30 de juliol al 2 d’agost de 8 a 13 h i de 15 a 19 h.

Tot seguit. Ball de gala. Pl. Germandat. Ball de gala amb l’Orquestra Rosaleda. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Dissabte 4 d’agost.

10:00 h. Pintada mural. Costat Poliesportiu. Pintada del mural de la Festa Major del 2019. Els més menuts podreu fer el mural de la festa de l’any vinent i el supermercat Condis us convidarà a l’esmorzar. Col·laboren els artistes del municipi.

10:00 h. 8a Ruta d’orientació. Costat Poliesportiu. Enguany, el Centre Excursionista Dosrius ens organitzarà la “8a Ruta” pels voltants del poble. Porta un bon calçat, i brúixola si en tens.

12:00 h. Xeringada. Costat Poliesportiu. Porta la teva pistola d’aigua o xeringa i farem una xeringada perquè tothom es pugui refrescar i passar una bona estona. No es poden portar galledes!!!

Tot seguit. Canó d’escuma. Costat Poliesportiu. La millor manera d’acabar la xeringada!!!

Tot seguit. Xindriada i melonada. Costat Poliesportiu. Talls de xíndria i meló per a tothom, gentilesa del restaurant Cal Víctor i el supermercat Canyamars.

17:30 h. Contes amb Pa i Xocolata. Pla del Molinot. “Espectacle que ens retorna als orígens, on el que era bo, era realment bo. Cançons, contes, llegendes i tradicions del món de l’avellana, amb humor i música. Durant l’espectacle, els nens/es podran berenar pa amb xocolata gentilesa de Can Miqueló.

Durant la tarda. Elaboració de “Vitralls amb guix”. Davant de la Fàbrica de la Tortuga. Vine a fer “vitralls” amb guix i deixar els carrer ben guarnits.

21:00 h. Sopar a la fresca. C/ Major. Per poder fer un mos tot esperant una nit especial. Podràs portar el sopar de casa o comprar entrepans als comerços i bars del poble. La comissió de festes posarà taules i cadires i farà el servei de bar.

21:00 h. Projecció del vídeo “Un viatge en el temps”. C/ Major. Vine a descobrir un esbós de la història del municipi amb l’evolució dels seus carrers i la seva gent.

21:30 h. Nit de rumba catalana. Pl. Germandat. Vine a ballar rumba i a passar-t’ho d’allò més bé amb l’orquestra Rumbera. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

A partir de les 00:30 h. Nit jove. Pl. Germandat. Sessió de DJ’s en directe. El nostre Dj Diku punxarà fins a ben entrada la matinada. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Diumenge 5 d’agost.

10:00 h. Passejada : Canyamars IndÒmit. Inici: Pl. Germandat. Passejada per descobrir alguns secrets de la vall de. Canyamars. A càrrec de Joan Manel Riera (Escola de Natura del Corredor). Organitza : Germandat de Canyamars.

12:00 h. Missa Solemne. Església de St. Esteve de Canyamars. Missa de Festa Major.

Tot seguit. Cercavila de gegants. Inici: Pl. de l’Església. Enguany els gegants de Dosrius estaran acompanyats pels grallers “Tocats del Grall”. El recorregut serà: Pl. Església, C/ Sant Esteve i C/ Major.

De 16:00 a 20:00 h. Parc infantil. Pla del Molinot. Parc Infantil per als més menuts. Aquest any els més petits podran gaudir d’una tarda memorable !!!

Durant la tarda. Xocolatada infantil. Pla del Molinot. Xocolatada infantil gratuïta per a tots aquells nens i nenes que vulguin berenar xocolata amb xurros. Us convida la Xurreria Peñacorada.

21:00 h. Sopar popular. Pl. de l’Església. Un any més, hi haurà el tradicional sopar d’entrepans calents. El sopar i el servei de bar seran a càrrec de la comissió de festes.

22:00 h. Havaneres. Pl. de l’Església. Havaneres amb “Neus Mar”. Hi haurà rom cremat per a tothom.

Tot seguit. Traca final. Pl. de l’Església. Per acabar la Festa Major amb la típica i tòpica traca final. A càrrec de Junts per Canyamars.

Informació

Població
Dosrius
Activitat
Festa Major
Data
Dijous, 2-8-18
Diumenge, 5-8-18
Hora
19:00

Deixa un comentari