Festa Major de Can Massuet.

 

Durant tota la festa major

Exposició fotogràfica. Pista Poliesportiva de Can Massuet Vine a gaudir de les fotos històriques en mida gegant de Can Massuet del Far.

 

DIVENDRES 23 DE SETEMBRE

 

Campionat de pàdel. 18:00 h. Pistes de pàdel de Can Massuet. Primer torneig de colors per a equips de pàdel. Horaris: divendres de 18:00 a 22:00 h, dissabte de 9:00 a 13:00h i diumenge de 9:00 a 13:00 h Inscripcions de franc al correu electrònic: comissiofestescanmassuet@gmail.com

Sopar a la fresca. 20:00 h. Pista Poliesportiva de Can Massuet. La comissió de festes farà entrepans calents per començar la festa major de la millor manera. Hi haurà servei de bar.

Espectacle de foc!!! Tot seguit, Davant la pista poliesportiva El nostres diables de Dosrius “Els Cabrits i els Isclots” ens faran una actuació plena de foc i de llum.

Orquestra maribel. Tot seguit. Pista Poliesportiva de Can Massuet. L’orquestra Maribel tocarà versions des dels anys 80 fns a l’actualitat. Música per a totes les edats!!! Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Nit jove. Tot seguit. Pista Poliesportiva de Can Massuet. Torna la nit més esperada per a tot el jovent del municipi. El “nostre” Giuseppe Martini (DJ Resident del Clàssic de Mataró), punxarà grans temes perquè la festa no pari fns a altes hores de la matinada. Durant la nit hi haurà un “Punt Lila”. NO és NO!!!

 

DISSABTE 24 DE SETEMBRE

 

Bàsquet a Can Massuet. 10:00 h. Pista Poliesportiva de Can Massuet. Vine i participa al tradicional torneig de bàsquet 3×3 de la Festa Major de Can Massuet del Far. Enguany també hi haurà concurs de triples per a nens/es i per a adults. Begudes per a tots/es els participants. Trofeus per als/les guanyadors/es. Inscripcions de franc al correu electrònic: comissiofestescanmassuet@gmail.com

Missa solemne. 11:00 h Església de Sant Andreu del Far 31

Petit refrigeri. Tot seguit. Era de Can Guinart. Després de la missa hi haurà un petit refrigeri per a tots/es els assistents. Amb la col·laboració del Restaurant Can Guinart.

Passejada en bicicleta per la història de Can Massuet. 12:00 h. Sortida: Plaça can Massuet. Bicicletada col·lectiva, lenta i apta, per a a tots els nivells, passejant pels espais forestals i agrícoles propers a Can Massuet del Far. Durant el recorregut hi haurà xíndria i meló per a tothom, per gentilesa del Supermercat Dosrius (SUMA). Organitza Escola de Natura del Corredor.

Gimcana esplai. 18:00 h. Zona Esportiva de Can Massuet. Vine a participar a una de les gimcanes familiars més divertides! Obligatori que hi hagi participants de diferents edats (adults i nens) a cada equip. Organitza: Grup d’Esplai l’Esclat!!!

Xocolatada infantil. Tot seguit. Zona Esportiva de Can Massuet. Els més petits podran tornar a gaudir de la xocolata i xurros per gentilesa de la xurreria Peñacorada.

Mongetada popular de Festa Major. 21:00 h. Pista Poliesportiva de Can Massuet. T’esperem a la tradicional mongeta de Can Massuet!!! Imprescindible fer pre-reserva (consultar les notes d’interès d’aquest programa). El mateix dia, abans de començar el sopar, es vendran tiquets fns a exhaurir-ne existències. Menú: Amanida, mongetes amb botifarra, Beguda (vi i aigua),pa, postres i cafè. Preu: 10 €

Kina popular. Durant el sopar. Pista Poliesportiva de Can Massuet. Un any més, els comerços del municipi obsequiaran als/les guanyadors/es de la kina. La participació a la kina serà gratuïta per a totes aquelles persones que hagin pagat el seu tiquet de la mongetada.

Orquestra Kanalla. 23:00 h. Pista Poliesportiva de Can Massuet. L’orquestra Kanalla ens farà un concert inoblidable. Versions d’ABBA, Boney M, Madonna, The Cure, David Bowie, The Police, Radio Futura, Nirvana, Bruno Mars, David Guetta, Sia i molts més perquè passem una nit per recordar… Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Dj Kanalla. 1:00 h. Pista Poliesportiva de Can Massuet. Tot seguit el “DJ Kanalla” farà que la festa no decaigui fns que el cos aguanti !!! Música per a tos els gustos i per a totes les edats!!! Durant la nit hi haurà un “Punt Lila”. NO és NO!!!

 

DIUMENGE 25 DE SETEMBRE

 

12è campionat de futbol 3×3. 10:00 h. Pista Poliesportiva de Can Massuet. Un cop més, una nova edició del torneig de Festa Major de futbol 3×3 que amb tanta participació compta any rere any. Begudes per a tots els participants. Trofeus per als guanyadors. Inscripcions de franc al correu electrònic: comissiofestescanmassuet@gmail.com.

Concert íntim a Can Bosc. 12:00 h. Era de Can Bosc. Deixa el cotxe a casa i gaudeix de la natura passejant fns a Can Bosc, per gaudir d’un concert íntim irrepetible amb la “Marina”.

Petit refrigeri a Can Bosc. Tot seguit. Era de Can Bosc. Un cop acabat el concert podrem gaudir d’un petit refrigeri en plena natura.

Tarda familiar. 17:00 h. Pista Poliesportiva de Can Massuet. Un nou any la Comissió de Festes de Can Massuet del Far organitzarà una tarda plena d’activitats i sorpreses per a tota la família. No us ho podeu perdre! Al llarg de la tarda es farà el lliurament dels premis de les competicions esportives de la Festa Major.

33 circ amb els Improvisto’s Krusty Show. 17:00 h. Pista Poliesportiva de Can Massuet. Després de l’èxit de l’any passat canviem de companyia de circ però no baixem el nivell. Els Improvisto’s Krusty Show ens presentaran el seu espectacle “Filikrusty” per a totes les edats. Preu entrada: 2€. Imprescindible fer pre-reserva (consultar les notes d’interès d’aquest programa).

Inflables infantils. 18:30 h. Pista Poliesportiva de Can Massuet. A la tarda hi haurà quatre infables infantils perquè el més menuts puguin gaudir d’una espectacular tarda.

Informació

Població
Dosrius
Activitat
Festa Major
Data
Divendres, 23-9-22
Diumenge, 25-9-22
Hora
A consultar
Adreça
A diveros llocs

Deixa un comentari